tag:blogger.com,1999:blog-5306546500653024256.post5686154864511791136..comments2023-08-03T12:49:11.816+01:00Comments on Beppans allehanda: Soppa på sandsoppBeppanhttp://www.blogger.com/profile/04521130319704906854noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5306546500653024256.post-23090552908305844452010-09-25T16:48:43.207+01:002010-09-25T16:48:43.207+01:00Amon: Det beror ju på vilken sorts buljong det är....Amon: Det beror ju på vilken sorts buljong det är. En tärning per fem deciliter vätska är vanligt, men pröva dig fram. <br /><br />Likadant gäller ädelosten. Ta inte allt på en gång - testa. Vissa ostar är mer smakrika och salta än andra.Beppanhttps://www.blogger.com/profile/04521130319704906854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5306546500653024256.post-66924671326384072010-09-25T16:09:06.691+01:002010-09-25T16:09:06.691+01:00blir det inte lite salt med tre buljongtärningar p...blir det inte lite salt med tre buljongtärningar på 18 dl vätska? Och tar inte ädelosten över svampen?Amonhttps://www.blogger.com/profile/07171048724039186168noreply@blogger.com