onsdag 7 april 2010

Stegräknare

- är bra att hänga på sig då och då.

Har känt av en viss tillväxt i marschriktningen ett tag. Det stramar här och där, som det inte brukat göra tidigare. Kan tyvärr inte skylla på fukt i garderoben. Har funderat över orsaken till tingens ordning.

Kosthållningen här hemma är ungefär som tidigare. LCHF light kan man kanske kalla den. Vi fuskar ibland med bröd t ex. Det måste alltså handla om kaloriförbrukningen. Visst - vi har ju ingen hund längre. Måstepromenaderna blir det inget av med. För lätt att ställa in.

Rättning i ledet!! På med stegräknaren. Det visade sig att en normaldag utan promenaden till och från jobbet rör jag mig alldeles för lite. Bra att få koll på det och lätt att åtgärda. 7000 steg är minimum per dag för må-bra-nivån. För mig gäller 10 000 steg.

4 kommentarer:

 1. Nej detta att inte ha hund längre sätter sina spår i krymta kläder. Ja vet sedan vår hund for till änglarna har nästan hela min klädgarderob krymt.Sregräknaren la också av. Nu har jag hyrt en crosstrainer så nu får vi se hur det går.Än så länge är det nyhetens behag men jag hoppas att det ska bestå. För vem vill inte vara fin till sommaren.
  /agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Ja - Crosstrainer är bra! Har också en - framför TV:n... Tänkt som komplement när mörkret faller och snöstormen yr utanför knuten.

  SvaraRadera
 3. Försökte ju gå till Prag i höstas och kom nästan fram... kanske dags att plocka fram stegräknaren och gå hem igen!

  SvaraRadera
 4. Kära svärmor, jag utmanar dig! På jobbet startar vi en stegtävling (vet inte hur länge den sträcker sig) på måndag den 12´e, du och jag kör en egen tävling! Mest steg efter två v vinner en middag av den andra, vad säger du?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.