lördag 18 december 2010

Instrument

När vi bodde i Indien för många år sedan köpte vi en del instrument. Enkla, vackra och en del väldigt primitiva saker, men vilken musik människorna där borta kunde spela på dem! Önskar jag kunde prestera något liknande, men min gräns går tyvärr vid lite pianoklink.

Nina Wester har Spel som tema på sin fotoblogg idag.

Ormtjusarflöjt

Klickbara bilder!

11 kommentarer:

 1. Spännande instrument som är mkt vackra.

  SvaraRadera
 2. Så många vackra instrument!

  SvaraRadera
 3. Det var vackra instrument ni tagit med hem. Det är lite roligt det där med ormtjusarflöjt, eftersom ormar inte kan höra. Jag skulle gissa att det är spelarens rörelser med flöjten fram och tillbaka som får ormen att resa sig i försvar.

  SvaraRadera
 4. Det finns då många instrument som man inte visste om...jag gör som du, håller mej till lite pianoklink. Men vad spännande att ha bott i Indien, måste vara lite kulturkrock...men säkert väldigt lärorikt, det är inte självklart med allt som vi tar förgivet till vardags.
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Spännande och vackra instrument. Du får sätta igång och träna...
  Ha en fin fjärde advent!/SA

  SvaraRadera
 6. Oj så spännande att titta här..ja det kan ju vara bra att ha en ormtjusarflöjt om det kommer någon sådan slingrande en vacker dag ;-)

  ha fortsatt skön helg

  SvaraRadera
 7. Men va spännande , har du bott i Indien. Ett spännande land föe mig eftersom min faster bodde hela sitt liv i just Indien, och man har alltid tänkt så mycket hur hon hade det.
  Men hon trivdes säkert för hon ville inte flytta hem.

  Spännande instrument...och jag tycker som pysselfarmor att pröva med någon orm till sommaren...kanske han blir styv som en pinne *skratt*

  Ha en finfin fjärde advent.

  SvaraRadera
 8. Men den styvfadern skulle jag ha viljat ta ett allvarligt snack med..fy så elakt, sådana minnen är inte roligt att ha... =(

  SvaraRadera
 9. Helt underbara instrument och perfekt till temat förståss. Härliga minnen dessutom för att inte tala om dekorationsvärdet. Suveränt!

  SvaraRadera
 10. Det skulle vara spännande att höra hur svensk julmusik låter på de instrumenten.

  SvaraRadera
 11. Vackert! Och snyggt collage!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.