söndag 7 juli 2013

Helgnöje

Har haft förmånen att umgås med yngsta barnbarnet i helgen. Bara att passa på när man har chansen. Överst på lillfrökens önskelista stog ett besök i den stora lekparken. Klart att både mormor och morfar följer med henne dit! Efter att morfar bjudit på (små)plättar drog vi iväg genom skogen.......

17 kommentarer:

 1. Det är väl bland det bästa man kan göra umgås med sina barnbarn. Tyvärr har jag inga än men jag hoppas å en gång, men då kanske jag är så gammal att jag inte hänger med. Jättefina bilder och jag hoppas att även du gungade. Det brukar jag göra så fort jag ser en gunga. Jag kan inte låta bli. Tänk jag hade en gång världens finaste Elvira Madigan gunga som min far gjorde åt mig. De var tider det:-)

  SvaraRadera
 2. Det är så man önskar att man var barn på nytt och kunde roa sej i lekparken när man ser dina bilder så fulla av glädje;-).
  Ha en skön vecka;-)

  SvaraRadera
 3. Att få gå till parken med ett charmtroll är väl stunder man lägger i minnesasken :))
  Fin park har ni att gå till också!

  SvaraRadera
 4. Vilken glädje och lycka att få vara med barnbarnet och nästan själv bli barn på nytt bland allt det roliga i parken. Ett litet charmtroll!

  SvaraRadera
 5. Så härligt ni verkar ha haft!

  SvaraRadera
 6. Vilken liten sötnos, förstår att hon kan få mormor och morfar med sig vart hon vill. :) Härliga bilder med mycket glädje i. Vi har fått rå om barnbarn idag vi med, en stor glädjekälla är det.

  SvaraRadera
 7. kryddan i livet nog är det så. Man njuter av varje ögonblick men jag kan också känna att det är skönt när man lämnar dem åter. året har gått och med den orken
  Härliga bilder med den där äkta glädjen som bara barn kan utstråla
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hihi.. här kan man ju inte bli annat än på glatt humör för här utstrålas både glädje och harmoni. Härliga bilder på den pigga lilltjejen !

  SvaraRadera
 9. Har ju inga egna att leka med men förstår av vänner att det är jordens ena underverk, bättre än de egna - fast det har jag svårt att tro. =)

  Härliga och rörliga bilder, förstår att hon trivs och alla har inte mor- och farföräldrar som engagerar sig.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 10. Vilken action, vilken energi och vilken söt tjej!
  Ja tänk om man skulle kunna uppbringa samma energi... å vara lika söt som hon;-)

  SvaraRadera
 11. Men gud så söt hon är den lilla solstrålen!! Och vilken fin lekpark det verkar vara sen...inte så ofta man ser det idag tycker jag, och ofta har de större "barnen" varit där och förstört.
  Kram kram

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig liten tjej!

  Att hon trivdes där i lekparken tillsammans med mormor och morfar syntes minsann.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 13. Glädjen över besöket i lekparken syns tydligt. Kul att umgås med familjen. Ha det bra !

  SvaraRadera
 14. Sötare än socker och frågan är om inte mormor och morfar var lika glad som den ursöta lilla damen! Agneta kram

  SvaraRadera
 15. Åh vilken sötnos :) det är ju så underbart med små barn i familjen. Själv har jag inga riktiga barnbarn men min styvson har blivit pappa ganska nyligen så jag kan i alla fall titulera mig som någon slags styvfarmor :)

  SvaraRadera
 16. Den där lilla damen verkar alltid vara på ett strålande humör, ler som solen själv. Man blir så glad när man ser dina bilder på henne.

  SvaraRadera