Ordet godis som är veckans utmaning hos Sanna - med bloggen Gemsofmylife får mig att tänka på mat i alla former. Det är verkligen godis för mig. En älgbiff med Karl-Johansås, en fisksoppa med räkor och så en skål med jordgubbar med lite gott därtill får bli mitt bidrag.
Ser verkligen gott ut. Mat kan ju annars vara svårt att fotografera, men du har verkligen lyckats.
SvaraRaderaTack - försöker fota så att det ska se aptitligt och frestande ut.
SvaraRaderaVad bra att du inte såg godis son godis hos ICA utan bjuder på såväl matiga som ögongodis. Att jag sedan dreglar en aning när jag tittar på ettan och tvåan är väl bara en bonus antar jag;-)
SvaraRaderaHade även dreglat över jordgubbarna, men var inte säker på om sherryn på bilden var snustorr eller söt;-)
PS. Snustorr sherry gillar jag - utomlands alltså. Men söt sherry klarar jag inte. DS.
Jordgubbar med ett gott portvin - inte sliskigt(!) - är inte dumt.
RaderaDu borde testa!
Nog blir man sugen på ditt godis, så det förslår.
SvaraRaderaDet ÄR gott :-)
RaderaOj, så gott det ser ut. Jordgubbar klassar jag definitivt som godis, den allra bästa sortens dessutom.
SvaraRadera- och nyttigt dessutom :-)
RaderaOj vad gott! Sånt här är godis för mig oxå! :)
SvaraRaderaVi är priviligierade som har älg från skogarna runt Boden i frysen liksom egenhändigt fiskade godsaker från Norge. Och som pricken över i egenplockad svamp, torkad i burkar. Vintern är räddad!
RaderaFin tolkning på godis-temat.Jag håller med dig om att mat kan vara godis.
SvaraRaderaAlltför gott - syns på volangerna runt midjan....
RaderaDu har helt rätt: god mat är verkligen godis!
SvaraRaderaJa - varför måste godis vara lika med snask?
RaderaDet beror ju på vad vi vuxna lär våra barn...
Alltså visst kan man också kalla mat godis-gott :-)
SvaraRaderaNu blev jag hungrig!
Visst är det frestande :-)
RaderaMmm...ser gott ut! Nu vill jag ju äta jordgubbar fast det dröjer än ett tag innan det finns Norrbottensodlade jordgubbar.
SvaraRaderaJa men vi brukar ju få Belgiska som ibland är riktigt bra innan våra egna gubbar mognat. Men inget går förstås upp emot Norrbottensodlade, mognande i de ljusa sommarnätterna.
RaderaHeilt enig, god mat er det beste godis ein kan få.
SvaraRaderaLekre og fristande bilder.
Visst blir man sugen :-)
RaderaDet ser jättegott ut - särskilt älgbiffen med Karl-Johansås.
SvaraRaderaGodaste svampen om man frågar mig....
RaderaGoda grejer alltihop!!
SvaraRaderaEn hel meny, såg jättegott ut.
SvaraRaderaGodis en kulen novemberkväll!
RaderaMat i trevligt sällskap är som du säger: GODIS! Både kropp och själ får sitt lystmäte!
SvaraRaderaKram Karin
Precis som det ska vara!
RaderaVackra matbilder och säkert goda rätter också.
SvaraRaderaJa för den som gillar vilt och fisk/skaldjur...
RaderaRiktigt godis :D
SvaraRaderaSåå mycket gott!!
SvaraRadera