tisdag 21 september 2010

Hög mysfaktor

Finns det något mer rogivande än att sitta och mysa framför en sprakande brasa?? Varmt och gott - och lyser upp så skönt i höstmörkret.

Det vi funderat över och drömt om i flera år blev verklighet idag. Nu står den på plats vår kamin. Dessutom med täljsten från Handöl, en ort jag har anknytning till....

Förutom mysfaktorn så är det en bra reservvärmekälla om strömmen skulle gå. Ett hållbart argument för kamininstallation här uppe i norr.....

6 kommentarer:

 1. Ni kommer att få mycket glädje av braskaminen det är jag säker på. Jag skulle inte klara mig utan....Man blir varm ända in i hjärtat när man sitter där och stirrar in i elden:)

  Jag brukar inte beskära mina änglar inför vinterförvaringen mer än vad som behövs av utrymmesskäl. Mina bor i garaget ca 10-12 grader över vintern, endast ett litet fönster. Dom brukar få en dutt vatten några gånger i månaden. Men ju högre temperatur, desto mer ljus och vatten behöver dom. I år kommer jag att kapa ner dom mer än vanligt, annars når dom upp till månen nästa år...:)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt med kamin. Vår står i köket.

  SvaraRadera
 3. Aaaah, det ser riktigt härligt ut!

  Och boken, jag tycker absolut ska beställa den. Jag har bara läst ett par kapitel ännu, men redan lärt mig massor. Helt suverän!

  SvaraRadera
 4. Ser väldigt mysigt ut. Blir nog riktigt bra när vintern sätter till...
  /SA

  SvaraRadera
 5. Veldig stilig og estetisk kamin. Ønsker meg en slik:-)

  SvaraRadera
 6. Tack Beppan, fattar du hur snopen jag blev? Hur kul som helst......

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.