lördag 18 september 2010

Sommar

- skulle jag ha året runt om jag fick bestämma. Ljust större delen av dygnet. Varmt och gott. Inga isiga bilrutor att skrapa. Inga broddar på skorna. Grönt och lummigt i naturen.

Urbilden för sommar i min värld är när kossorna går på bete i skogen. Ledarkons bjällra hörs på avstånd blandat med ljudet av fågelkvitter och humlesurr......

Shannara´s fotoutmaning denna lördag handlar om skuggor. Eftersom det är dåligt med sådana denna lördag i norr så blir det en bild från min sommar. Kossor som efter morgonmjölkningen fridfullt betar i strandkanten i skuggan av de höga träden.


7 kommentarer:

 1. Mmmmmmmm. Jag bara toknjuuuuter av denna bild. Vilken stilla rofylld plats du funnit. Måste ha varit som i paradiset att sitta där. Tack för att du delar med dig av denna fina bild.

  SvaraRadera
 2. Underbart..underbart vackert...och återigen detta att kor får går lösa i norr. Jag är ju född i Lappland och har min gård kvar där jag vistas 4-6 veckor varje sommar+jul o påsk...jag gick i barndom nu som jag säger när jag blir påmind om saker som fanns då men inte nu på gården...Tack för den här fina bilden!

  SvaraRadera
 3. Vilken härligt underbar bild... Kossor på bete i skuggan en härlig sommarmorgon... Längtar efter sommaren redan!

  Välkommen in i veckans Mix!

  SvaraRadera
 4. Helt underbar. Jag njuter av din bild och din text. Förresten vill jag också ha sommar året om:-)

  SvaraRadera
 5. Ljuvlig bild! Och när det gäller din text och din önskan är det bara att hålla med. Skulle gärna se att vi slapp vintern med mörker och kyla.
  Ha en bra fortsättning på helgen!/SA

  SvaraRadera
 6. Härliga skuggor och underbart med korna som får leva så där skönt utan att stå i ladugården hela dagarna, en del lagar är verkligen bra.

  Bilden är inte heller att förakta, ljuvlig.

  Min bild är tagen inte så lång från din bostadsort av vad jag kan se -Boden.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.