onsdag 1 juni 2011

I trädgården

Ledig eftermiddag och en långhelg stundar. Så härligt! Efter en längre tids gråväder med blåst och regn försvann plötsligt ovädersmolnen efter lunch och det blev riktigt ljuvligt varmt och gott. Innan jag tog itu med grovarbete i trädgården blev det en runda med kameran och macroobjektivet.

Klicka på bilderna för större format

Rödvinbärsblom

Svartvinbärsblom

Smörboll

Stekel?

8 kommentarer:

 1. Fina bilder! Tänk att jag
  inte lagt märke till hur
  vacker vinbärsblomman är...
  Nu verkar värmen vara på
  gång här också :))Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Fotoarbetet blev perfect och så blev trädgårdaarbetet väl också.
  Härligt med långledigt. Stressa inte, ta det lugnt och njut av alla blommor och grönska. Kanske blir det sommartemperatur - vi är ju inne i juni.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 3. Den ser livsfarlig ut, "stekeln"! :)

  SvaraRadera
 4. Visst upptäcker man mycket vackert i trädgården med macro!! Det enda som möjligen är tveksamt är väl stekeln, men bilden är kanon!! Han ser ju nästan förb-nnad ut...
  Ha´det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara naturbilder. Jag blir så inspirerad att köpa ny kamera. Kör med en liten ärvd kompaktsak som säkert var high tec då för 12 år sedan.
  Tack för kommentaren på min blogg. Riekerskorna har även jag upptäckt. Mjuka, sköna och dessutom snygga. Nu har jag besvär som gör att jag inte får böja i stortåleden utan måste ha skor som är stumma i främre delen. Typ punkdojor tycker mannen. Väntar på röntgen och kanske, kanske det går att åtgärda. Inläggen är i alla fall till god hjälp och jag tror att jag kommer att klara av Tjejmilen som planerat. Hipp hipp hurra.

  SvaraRadera
 6. En ny värld öppnar sig när man fotar med macro. Min kamera har tyvärr inte så avancerat macroobjekt men lite närmare detaljerna kommar man i alla fall. Det är svårast med dom här som inte sitter stilla så länge, men du har ju lyckats välddigt bra.

  SvaraRadera
 7. Vad spännande att se foton på vinbärsblommor så nära. Har aldrig tänkt på att dom ser ut så

  SvaraRadera
 8. Den sista lilla rackaren ser inte alls ut att vilja bli fotograferad! Men bilden blev fin!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.