onsdag 12 oktober 2011

Ömsom vin....

- och ömsom vatten har det varit denna dag. Hårda vindar och ösregn på morgonen. Sol och riktigt behagligt ett tag och så hagelskurar och isvindar igen...

Typisk innepysslardag. Startade med ett värmande brödbak. Ungerskt Potatisbröd - en favorit när det gäller matbröd.

En kortare promenad blev det i alla fall. Skönt att få röra på sig i friska luften medan det är dagsljus, om än lite gråare sådant idag. Än finns vackra höstfärger på en del buskar och träd.

Väl hemma igen hade jag fått e-post från Fotokursens lärare. Åh så pirrigt. Som jag våndats över den första inlämningsuppgiften. .... Mungiporna åkte säkert upp till öronen medan jag läste.
-"Väl jobbat, du är härmed godkänd i uppgift 1"   Phu! Denna bild (ovan) var det jag lämnade in, med tillhörande dokumentation - vore intressant att veta vad den säger dig!


Ikväll ska det firas :-)

4 kommentarer:

 1. Oj, nu vart jag riktigt förvånad när jag kom in på din sida...något har hänt, den är inte sej lik??!! Först kom alla dina bilder från alla inlägg upp, sen insåg jag att sidan var förinställd på flipcard så sen hittade jag tillbaka. Snyggt jobbat!! Sen måste jag gratulera till din första uppgift,godkänd, men menar du att du blev förvånad?? Det blev inte jag...Bilden säger mej mycket, utsikt, ändlös utsikt. Sen skulle man kunna spinna vidare på det hur långt som helst, inomhus tämjt(sjutton, heter det verkligen så...?), men jag menar stilrent, man har valt själv,utomhus vilt, helt okontrollerat. Antar att du hade nå´t helt annat på lut...*skrattar*.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blev precis som Rigmor helt brydd först när jag kom in på din sida....Måste titta lite mer på din bild, men det första jag tänker är: "min vrå av världen".
  Sedan undrar jag om inte du och jag har samma leverantör av "hemkört"?.....
  Njut av godkänt, en god cava och må så gott!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja sitta i den där soffan och bara insupa utsikten. Jag knyckte limpreceptet. Ska testa det någon dag.

  SvaraRadera
 4. Hej och grattis! Måste vara skönt att var godkänd på första inlämningsuppgiften. Själv håller jag på med lektion 4, siktar på att göra den färdigt i helgen, så jag har inte riktigt koll på vad det är för uppgift vi ska göra... Men hursomhelst har du ju lyckats bra!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.