söndag 10 oktober 2010

Spa och skaldjur

Har avnjutit ännu en suverän skaldjursbuffé på Cape East i Haparanda. Ett år sedan sist. Klart att förväntningarna var höga! Vi hade inte behövt vara oroliga. Allt var lika gott och rikligt som förra gången.

Hotellet invigde sin nya spa-anläggning för någon vecka sedan. Skulle testas förstås!!
Vi tillbringade hela lördagseftermiddagen i olika former av duschar, bastu, fotbad och pooler. Så härligt! En stäva full med undergörande fotsalt, scrubbing, krämer och olja gjorde att vi kände oss riktigt fräscha och vackra efteråt....


8 kommentarer:

 1. Det där såg läckert ut på alla sätt, men är inte högen av vinkorkar på nedersta bilden lite väl stor???

  SvaraRadera
 2. Moster Ma: Var har du glasögonen?? Det är resterna av de undergörande krämerna från eftermiddagens spabesök!!!
  Korken låg i papperskorgen... :-)

  SvaraRadera
 3. Nu blev jag riktigt avundsjuk. Det där är något jag verkligen skulle behöva nu. Jag måste nog diskutera en Haparandaresa med några goda vänner. Bara valparna har rest till sina nya hussar och mattar, så.

  SvaraRadera
 4. Wooow vilken härlig lördag du varit med om då!! Själv har jag bara varit irriterad av all denna tjuvjakt. men nu börjar att se slutet¨på den historien.
  Har ni fått någon snö än där uppe?

  SvaraRadera
 5. Tips! Du kan göra en skärmdump på din blogg för att hämta samma beiga bakgrundsfärg som du har i dina inlägg till Gimp. Så blir de vita kanterna beiga och "osynliga" nästa gång. Om du vill. Vill säga. :)

  SvaraRadera
 6. Hej och kul att du trivdes hos oss på Cape East. Nu på lördag träffas bloggare från hela Norrbotten hos oss och du det vore kul att se dig igen. Se mer info på www.blogginorr.se

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.