torsdag 28 oktober 2010

Tupperware

Det blev lite glest i mitt förråd av förvaringsburkar nyligen. De flesta låg i frysen fyllda med äppelmos och diverse annat matnyttigt. Uppdaterade då mitt innehav med några runda Tupperwareburkar i härliga färger.

Dyra är dom visserligen, men om man ser till hållbarheten så finns det inga som lönar sig så bra
att köpa.

1975 köpte jag mina första skå
lar och kannor. Används fortfarande flitigt - och fungerar hur bra som helst! Kannan är en av de första i min samling.Tänk - den år över 35 år gammal....

3 kommentarer:

 1. Ja kvaliten kan man inte klaga på när det gäller Tupperware. När grabbarna var små köpte jag ett blå/rött klot som man skulle stoppa ner klossar ner olika former i sina givna hål, allt med Tupperwaregaranti, utom bandet som höll ihop klothalvorna. Det var någon kusin till barnen som fick överta det.

  SvaraRadera
 2. Håller med om att de är bra, har också kannan. Vem har inte den som besökt ett tupperwareparty. =)

  Nu syltar och saftar jag inte så mycket, aldrig, därför räcker mina tillfälliga billiga burkar till det mesta. Håller med om att det är skillnad i kvalité. Försöker undvika tupperware vet hur dyrt det kan bli och lite snål är jag när det gäller vissa produkter.

  Hade du skrivit om någon dator- eller kamerapryl så hade jag hakat på. =)

  Hoppas att du fick den där sköna och mysiga eftermiddagen och kvällen igår.

  PS Skifs var värd både tid och pengar.

  SvaraRadera
 3. Hade en arbetskamrat i slutet på 90-talet som sålde tupperware på fritiden. Hon fick för sig att ho skulle sluta med försäljningen, sålde ut hela sitt visningslager för lite och ingenting....Jag köpte massor, både degbunkar, skålar och en massa annat till vrakpris. Allt håller fortfarande och används flitigt. Som lite grädde på moset kan jag berätta att arbetskamraten efter ca ett halvår ångrade sitt beslut och började sälja igen-hon fick skaffa nya visningsvaror....:))

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.