söndag 3 april 2011

I pulkbacken

Hade fint främmande igår! Alla tre barnbarnen på besök. Stjärtlappsåk i det nedlagda grustaget stog på agendan. Nova som inte hade eget åkdon fick lift med storkusinerna. Mera, mera ropade hon - inte rädd för varken vurpor eller snö i ansiktet.

Klicka på bilderna för större format!

5 kommentarer:

 1. Du såg vår hos mig och delvis är det det MEN bilden var från maj förra året så lite fusk/lusrt var det det var ju 1 april...
  Men inte kan vi åka i pukla backen här regnar det och det blommar faktisk snödroppar och krokus,
  MB

  SvaraRadera
 2. Såg ut som en riktigt härlig dag med barnbarnen.
  Tänk så mycket man njuter av dom....ja nu har jag ju bara ett ännu och ett på väg...men så mycket kärlek som LillaC lockar fram trodde man inte fanns...

  Ha en finfin vecka.

  SvaraRadera
 3. Härligt med barnbarnen!!

  SvaraRadera
 4. Inte dåligt med tre småstjärnor på en gång. Kan tänka mig att farmors/mormors hjärta klappade extra varmt hela dagen.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Det var ett tag sedan men nu gör jag en visit in till dig för att se vad du håller på med.
  Fina foton av fina barnbarn. Gud vad snö ni har kvar. Här håller den på att försvinna som tur är. men baksidan av det är alla katt och hundskitar som kommer fram. Usch för den lede.!!!
  jag har inte haft tid med bloggen min på ett bra tag för vi har åter blivit en avlastnings familj igen. En liten pojke på 3,5 år ska vara här hos oss varannan helg framöver. Så en längre tid har vi haft en inskolning för honom. Denna helg har varit den första ordinarie som han sovit över. Det har gått ganska bra. Svårt att skriva om detta i bloggen då jag har sekretess.
  Jag hoppas att han och mitt barnbarn Erik kommer att bli kompisar då de träffas här framöver.
  Ha det så bra

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.