torsdag 25 oktober 2012

Flurigt

 
Flurig och eländig som den här fröställningen av alpclematis känner jag mig just nu. Hösten är definitivt inte min tid på året.

Men det finns ljuspunkter - som t e x de stunder solen skiner på färggranna löv och jag får vandra runt i trädgården med kameran och jaga frostbilder.... 
21 kommentarer:

 1. Håller med dej... hösten, då ska det vara vackert och soligt om jag ska njuta...Å när jag tar blicken lite till höger här på din blogg, och ser vädret hos dej...minus...huvvaligen säger jag!! Men bilderna, otroligt vackra!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Håller med om att hösten inte är någon favoritårstid utom när det gäller att fotografera. Ljuset och färgerna är magiska. Kram

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder Beppan! Hrm hösten får man genom/lida/leva och hoppas på så mycket sol som möjligt - absolut inte min tid heller ;)

  SvaraRadera
 4. Om hösten alltid vore så vacker skull även jag gilla den. Dina bilder är underbara och jag kan tänka att det verkligen är en ljuspunkt när solen har vett att vara framme ;-)

  SvaraRadera
 5. Ur fotosynpunkt är nog hösten en av de mest tacksamma årstiderna, aldrig är det så mycket färger och kontraster som då. Dessutom kan man leva i nuet, man behöver inte längta efter vad som ska komma - den långa vintern - utan njuta av det som är. Och så kan man njuta av dina fina bilder!

  SvaraRadera
 6. Fågeln på kanten av Luleå älv, tror jag är en hanne av Småskrake.
  Under helgen som gick när frosten fanns kvar på björkarna hos dig, hade vi 17 gr i solen.
  Man trodde inte att det var höst! Det var bara trädens gula löv som avslöjade vilken årtsid det var!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Jodu om det kan hjälpa så har du en syster här som inte gillar den kommande årstiden. Dock är dina bilder vackra och konstnärliga. Jag gillar att titta på vinterlandskapet men gillar inte vintern.

  SvaraRadera
 8. Jag känner mig också trött, undrar hur jag ska orka med långa kalla vintern, men det går ju bra varje år så det lär väl gå vägen även den här vintern.. frosten gör sig bra på bild, alltid en tröst :)

  SvaraRadera
 9. Hösten är vanligtvis min absoluta favoritårstid, men det här året har allt kommit på skam. Jag får ingen ordning på det. Det ska ju i alla fall vara några dagar med sol och hög, klar luft, men se det har det inte varit och då tycker jag inte heller om hösten. Nu hoppas jag på vintern, mycket snö och kyla, det vill jag ha. Men du har i alla fall fångat det väldigt fint på bild!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Mycket vackra höstbilder jag har också varit ute och fotat frost och is.
  Hälsn
  Monica

  SvaraRadera
 11. Ännu så finns det så mycket färger från terraccsom till sepia och cinnober, och alla mönster som är så tacksamma att fota.

  mw

  SvaraRadera
 12. Så otroligt vackra bilder och ett ord som är nytt för mig - flurigt - det har jag aldrig hört förut.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 13. Här började det snöa i går kväll och idag är det blåsigt, kallt och lite snö kvar på marken. Alldeles för tidigt för vårt landskap. Måste rädda de sista krukorna med fuchsior som står kvar utomhus. Det ska visst bli mildare om några dagar igen och jag håller tummarna för det.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 14. Jätte vackert med frost. Fina bilder. Men för det gillar jag inte vintern. Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 15. Samma vita puder har vi fått här! Kyligt är det och visst är det vackert med frosten på dina bilder. Fast jag hade gärna väntat ett tag till. :-)

  SvaraRadera
 16. Håller med dig att det här inte är en kul årstid. Men lite bättre känns det när man tar kameran och fokuserar på det vackra! Precis som du har gjort!

  SvaraRadera
 17. Idag har jag lärt mig ett nytt ord - flurigt. :D Men visst är det fint med färger och frostnupna löv.

  SvaraRadera
 18. Dessa bilder gillar jag och du har alltid fina bilder.

  SvaraRadera
 19. Härligt frostiga bilder har du i alla fall även om du känner dig flurig.. Såå längesen jag hörde nån säga det ordet. Samma som när jag säger tjorvig, då stirrar folk på mig här nere i Göteborg.. För mig är det härliga ord..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 20. Jag blir glad när jag tittar in till dig och ser dina fina bilder. Det finns mycket fint omkring oss på hösten - men det gäller att se det och fånga upp alla färger. Jag har ny kamera men inte använt den så mycket. Vi kommer inte riktigt överens. Jag fick en bok med många övningsexempel. Jag skall plocka fram den och försöka lära mig mera om fotografering.
  Ha en fin och trevlig helg.
  Kram Viola

  SvaraRadera