söndag 1 november 2015

Jobbardag

- är det oftast för den som är pensionär som min äkta hälft. Vardag eller helgdag spelar ju inte så stor roll. Och så har han ju ingen semester eller kompdag att ta ut....

Idag var det jobb med garagebygget. Isolering av väggarna. Under tiden strosade jag omkring med kameran i solskenet. Det blåste rejält så det var svårt att fånga växtligheten - vassen t ex som lyste som guld mot det knallblå vattnet. Fick bara inte till det. 

Kranen däremot höll sig stilla. Hm.... undrar vad som kommer ut när man skruvar på den? På den nedre bilden ser man garagebygget på andra sidan vägen bakom stugan.12 kommentarer:

 1. Ser härligt ut med solsken! Du fick till fina bilder trots blåsten! Här har vi haft riktigt novemberväder, grått, disigt och rejält blåsigt!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Soligt och fint. Vi har haft varmt, men grått i Norrköpingstrakten. Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Syns inte all blåst!
  Men kranen. är det kåda, du tappar?

  SvaraRadera
 4. Vilken spännande kran och vad härligt med sol och klarblå himmel!

  SvaraRadera
 5. Härligt soliga bilder! Blir lite nyfiken på kranen!

  SvaraRadera
 6. Härliga helgbilder... vackert med blå himmel :)

  SvaraRadera
 7. Den gamla kranen är suveränt fotad - bara den är skarp, resten suddig. Suverän effekt. Å jag hade nog vridit på kranen - bara för att;-)

  Visst spelar det ingen roll längra när man gör vad när man är panschis, men konstigt nog håller jag ändå fast vid de flesta av mina gamla "rutiner";-)

  SvaraRadera
 8. Både fördelar och nackdelar med att alltid/aldrig vara ledig som pensionär :) Vilken härlig dag och fina foton. Kul med kranen :)

  SvaraRadera
 9. Det kommer naturligtvis ut tall(barrs)olja ur den kranen. Värd en förmögenhet. Vilket jättegarage ni har byggt! Är stugan er också?

  SvaraRadera
 10. Det kommer naturligtvis ut tall(barrs)olja ur den kranen. Värd en förmögenhet. Vilket jättegarage ni har byggt! Är stugan er också?

  SvaraRadera
 11. Du det var inget litet garage :) ett rejält bygge!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.