torsdag 26 november 2015

Semesterbild

För ett tag sedan såg jag på TV serien "alla är fotografer".  Mycket intressant och tankeväckande. Ett av programmen handlade om att ta annorlunda semesterbilder. Fånga det där speciella. Inte bara de vanliga strandvyerna eller utsikterna. Hade detta i tankarna när vi var på Malta för några veckor sedan.
Hittade ett spännande hus i en fiskeby - Marsaxlokk. Hade önskat att trottoaren - och huset - inte hade svängt just där. Tyvärr får man inte styra allt...


13 kommentarer:

 1. Mycket speciellt, en annan typ av radhus! Så genomtänkt med dörr och fönster i samma färg. Den bilden kommer att väcka många fina minnen när du tar fram den senare i vinter!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken underbar bild. Här pratar vi att fånga ögonblicken. Urtjusigt. Jag såg också den ssrien på TV. Härliga karaktärer, härliga bilder och idéer. Nåt jag ska ta med mig på vår snart kommande semesterresa. Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Fint fångat med mannen och kvinnorna i fönstret. Snyggt gjort med färgerna på dörr och fönster.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Såååååå himla läckert! Perfekt fångat!
  Sådana bilder är ju guldkornen när man semestrar. Jag menar fotar strandhäng med sardiner är ju föga upphetsande enligt mig;-)

  SvaraRadera
 5. Åh det där är en perfekt bild.Den säger så mycket ja den talar till mig. Bra jobbat av dig .....bra tänk.

  SvaraRadera
 6. En läcker bild tycker jag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 7. Läckert motiv. Och det är i alla fall tre av fyra som måste få en riktig energikick när de går in genom dörren hemma. :D

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du fortfarande har bilder kvar i arkivet från ditt besök här på ön ! En riktig toppenbild a´la Malta. Har ju varit i Marsaxlokk så många gånger men helt missat det här.
  Just nu har vi 12+, regn och väldigt blåsigt. Har inte varit ute på hela dagen. I förrgår gick jag en kvällspromenad i mörkret utmed havet, det var över 20 grader, ljuvligt ljummet och helt vindstilla. Typiskt för den här årstiden på ön.
  Brukar titta på SVT play ibland och såg alla avsnitt av TV serien "Alla är fotografer". Tycker den var riktigt bra och hoppas den kommer tillbaka.
  Ha en skön kväll Beppan !

  SvaraRadera
 9. Hej, så läckert med olika färger på dörrarna, det kunde vi väl ta efter här i gråa Sverige!

  SvaraRadera
 10. Flott bilde av ei spennande bygning.

  SvaraRadera
 11. Jättefin bild! Man har väl alltid den där tanken att fånga något annorlunda från det vanliga, solen, stranden, vattnet osv, och ibland får man till det lite, men du vinner med din bild här, jättehärlig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Vilken bild! Det känns helt osannolikt att något liknande skulle ske här hemma, att måla dörrarna i olika färger. Här skall allt vara vitt, vitt, vitt. Fascinerande hur de drar kablar och ledningar i vissa länder. Samma sak i Italien. Kablarna går kors och tvärs mellan husen. Ha en fin dag :)

  SvaraRadera