onsdag 11 maj 2011

Dagens fynd

Idag har jag gjort ett fynd! Eller snarare två. Mina fötter har blivit rätt kinkiga de senaste åren. Gillar inte att ha på sig vad som helst numera. Mjukt och sviktande ska det vara och rätt uppbyggt.

Skor med klackar gillar jag. Kanske för att jag är kort i rocken och behöver få lite höjd över havet. Ibland går det bra. Har ett par nogsamt utprovade som fungerar.
Har letat lättare promenadskor minst e
tt par år vid det här laget och idag hände det äntligen. Jag hittade dom! En för mig ny skotillverkare - Rieker Antistress - som gjorda för mig på många sätt.

De ljusa känns som mockasiner. Så ljuvliga. Mjuka och go´a. Behöver inte gås in ens. Som ett andra skinn. De svarta lite motsträvigare, men efter att ha strosat runt någon timm
e i dom så börjar ovandelen anpassa sig efter mina fötter. Det blev två par - när jag nu äntligen hittade skor som jag kan gå i. Länge.....

LYCKA ;-)


För mig är det en stor utmaning att hitta skor som jag kan gå i - kolla här får du se andras utmaningar!

10 kommentarer:

 1. Rieker och Ecco är mina favoriter när det gäller sköna skor. Visst är det en utmaning att köpa skor nu för tiden.

  SvaraRadera
 2. Har man besvärligt med fötterna så är det verkligen en utmaning och inte helt fel om skorna är snygga också, vilket dina är.

  Jag har också haft det problemet men för mig hjälpte det med sulor som "gjöts" efter foten. Nu får de hoppa mellan alla skor, förutom de öppna.

  SvaraRadera
 3. Samma här, med skor alltså. Det är därför jag sällan köper nya... Å nu är mina go´aste sommarskor på sista versen, så nu ska jag faktiskt kolla efter Rieker, tänker inte ha en sommar med blåsor på fötterna...
  Ha´det gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Rieker har jag aldrig testat men Ecco är ju mina favoriter om jag ska ha sköna skor till jobbet.
  Inte nog med att dina är sköna, de är ju snygga också!

  SvaraRadera
 5. Det var ett för mig okänt skomärke men värt att komma ihåg. Själv brukar jag mest köpa Sköna Marie, dom passar mig bra för det mesta.

  SvaraRadera
 6. Rieker är en favorit här med. Snygga skor du skaffat dig. Jag har liknande, fast inga nya för i år. Ecco kan också funka, men de har ofta tunna sulor och kvaliten tycker jag har blivit sämre med åren. Man behöver verkligen ha sköna skor när man blir 27plus, fötterna börjar strula, som du säger.
  Och så håller jag mde dig om bemötande-inlääget. Blir jag dåligt bemött, går jag inte tillbaka, Blir jag riktigt dåligt bemött, talar jag om det för personen, att hon/han inte alls var trevlig. Tänk, de kanske inte vet om att de är mindre trevliga. Viist kan man ha dåliga dagar, men om man är intresserad av att vara professionell ska det inte gå ut över kunderna.
  Jo, tack för besöket hos mig. Då hittade jag dig.
  Hulda

  SvaraRadera
 7. Kommentaren som jag skrev förut på detta inlägg har tydligen försvunnit i Bloggerröran som har rått de senaste dagarna.
  Förkortat skrev jag att när jag väljer skor blir det nästan alltid Sköna Marie, mjuka sulor och passande läst för mina fötter.

  SvaraRadera
 8. Var har du köpt dom,om man får fråga,ser så sköna ut?

  SvaraRadera
 9. Mona: De är köpta på Eurosko i Gallerian i Boden!
  De är verkligen sköna - båda paren! Har redan blivit älsklingsskor... :-)

  SvaraRadera
 10. De ser verkligen sköna ut :) Jag tycker också det har blivit en utmaning att hitta skor numera.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.