onsdag 27 juli 2011

Söt och blå

Ny vecka och nya fotoutmaningar. Jag gillar ju att klura på sådant. "Söt och blå" ska det vara nu - och nytagen bild. Inte det lättaste. Det finns inte ens särskilt många blå blommor i rabatterna, vilket ju brukar bli lättfångade motiv.

Det fick bli en stunds grejande med macroobjektivet i kvällsljuset. Motivet är ju ordagrant. Rester från någon påse färdkost = de hårda "plombdragarna" som vi får lura på någon individ med hela tänder. Jag törs inte ge mig på eländet - råkar man bita i segchokladen så följer plomberna med upp.....

Se andras bilder på temat: Veckans fotoutmaning

9 kommentarer:

 1. Vad kul att du deltar! :)
  Ja onekligen är det sött iaf i din bild! :)

  SvaraRadera
 2. Ja herregud, hur mången gånger har man inte suttit med en känsla av att nu gick det åt pipsvängen, en ufo-bit i munnen och aldrigmerensegkola i min mun. Tills nästa gång. Nä, nu passar jag mig. Kollar först statusen, på kolan alltså, är den OK, ja då njuter jag. Fin bild i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Vilket fint ljus du har fått i bilden. Bra jobbat! /SA

  SvaraRadera
 4. Vilket snyggt arrangemang! Men, som du skriver, det får man bjuda någon på med friska tänder...här har jag sponsrat tandläkarskrället till en jordenruntresa snart!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig tolkning och välkommen till Veckans fotoutmaning :D

  SvaraRadera
 6. Ser både sött och blått ut!

  SvaraRadera
 7. Precis som du skriver borde jag alltid göra, men ... Det lockar för mycket ibland men försöker att undvika att köpa dem själv, går inte alltid heller.

  Kul att en till hänger med på fototemat, vi blir kanske fler med tiden.

  Gillar ditt foto och innehållet alldeles för mycket.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Har jag fel eller är det du som också har problem med att kommentera? Själv har jag inte kunnat kommentera normalt, bara till de som har popup-fönster.
  Någon tipsade mig om att när jag skall in i min blogg och skriver min adress + lösenord, så skall jag "blippa" bort den gröna pilen som är ifylld redan.
  Nu funkar det igen och jag hoppas att det gör detsamma för dig.
  Good luck!

  Förresten, vilka underbara bilder du har. Vilken sorts kamera har du?
  Jag kommer att fortsätta följa din blogg.

  SvaraRadera
 9. Det blev ju jättefint det där!
  =o)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.