torsdag 19 november 2009

Onsdagsmys

Hade en härlig mor-och-dotterdag igår. Ledig mitt i veckan - vilken lyx!!!

Vi startade tidigt. Redan vid 8-tiden var vi på gymet och tränade. Det blev ett spinningpass först på de nya cyklarna. Sedan styrketräning. Sol och bastu på det. Sååå skönt!

Hem och byta kläder och sedan var det shopping som gällde. Eller kanske mer kolla-in-vad-som-finns. Härligt att ha tid för det. Ingen som står och trampar av leda utanför butiken heller...

Den sena lunchen bestod av en jättetallrik Pasta Carbonara med nyriven Parmesanost. Mmmmm så gott!! Och mättande. Vi rullade ut från restaurangen och orkade inte gå på stan mer. Det blev hemfärd. Fortfarande var det lite dagsljus trots regnet, så vi tog en promenad bara för att få lite luft utan stadens avgaser och för att förhoppningsvis få ordning på magarna som stod i fyra hörn. Det hjälpte faktiskt.

På kvällen var vi härligt trötta båda två. Och glada över att ha fått vara tillsammans en hel dag utan stressen med tider att passa.

Så´na här dagar får det lov att bli fler av i fortsättningen. Blir till att planera in i god tid bara så det fungerar för jobb och småttingar m m.

1 kommentar:

  1. Det låter som en fin dag. Jag är alltid ledig onsdagar så jag lyxar varje vecka. ;-)
    Anmaja

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.