tisdag 27 december 2011

Hå hå ja ja

- det var den julen det. Fort gick det. Som en vanlig helg.... Och det var det ju nästan, med bara en extra ledig dag. Arbetsgivarnas favoritjul kantänka. 

Men vi har hunnit mycket på kort tid! Ätit lagom mycket god mat, umgåtts med barn, barnbarn, svärföräldrar och goda vänner, skottat snö - och fått oss en långpromenad i solskenet på julaftonen! Inte var solen särskilt långt ovan horisonten, men den var där - och himlen var så ljuvligt blå. Inget vi varit bortskämda med denna oväderstyngda höst och vinter.


Idag fick vi en släng av Dagmar. Oj vad det blåste - och snöade samtidigt! Tur att vi inte behövde ta oss längre sträckor - tågen inställda och bussar och bilar i dikena... Ändå var det inte alls på långa vägar så eländigt som de haft det längs Norska kusten och i de sydvästra delarna av vårt land. 

Fick ett trevligt brev före jul.........:-)


Och dag kom nästa, där det står att jag är antagen till kursen Digital bildbehandling på 7,5 poäng vid Högskolan i Jönköping med start vt 2012. Nu ska jag lära mig att hantera RAW-format bland annat.

Våren är räddad!!

6 kommentarer:

 1. Grattis till fullföljd kurs! Och lycka till med nästa, den gick jag i våras och jag tyckte den var bra.
  Jag har inte gjort hela kursen Visuell kommunikation ännu, tror jag är på Lektion 7, men vi har ju lång tid på oss! Men jag ser också fram emot diplomet.
  Ha ett gott nytt Fotoår!

  SvaraRadera
 2. Här är det julkalas, släktkalas och födelsedagskalas dagarna i ända, så det finns inte mycket tid att sitta vid datorn.
  Grattis till diplomet! Undrar just om jag kommer så långt att jag får ett eget att titta på. Men man har ju inget att förlora på att försöka.

  SvaraRadera
 3. Grattis till diplomet!! Å så kul att fortsätta med ännu en kurs!! Sen ska du ha ett stort grattis eller vad man nu ska säga till din ursnygga nya header!!
  Dagmar ja...nu får vi väl hoppas att det nya ovädret de hotar med inte är fullt så livligt som hon...för nu tycker jag det räcker!!
  Ha en bra onsdag !!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till slutförd kurs. Är det en distanskurs du gått? Jag är så sugen på att lära mig fotografera - inte bara ta kort!
  Förstår att julen varit skön och lilla prinsessan blev väl glad för sin present!
  Jag var glatt överraskad av att hemstickat gick hem hos mina barnbarn!
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 5. Så roligt med diplom! GRATTIS!
  Och spännande med RAW. Inte för att jag vet vad det är, men det låter ju onekligen fint!
  Gott Nytt År!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Kursen är jättekul. Jag passade på att köpa adobe Cs5 då jag gick kursen, billigt ! Jag har fotat raw länge och kunde en hel del innan jag började kursen. Från början var det inte så mycket nytt men sen fanns det massor av bra lektioner.
  Lycka till!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.