onsdag 4 mars 2015

Humörhöjare

- behövs det sannerligen just nu. Förkylningen som drabbade mig förra veckan vill inte släppa greppet. Har ingen ork alls! Bara tanken på att uträtta något vettigt gör mig kallsvettig.

Nåväl - en stunds bläddrande i resehandböcker gör mig alltid på gott humör. Världen är så stor och vi har så mycket spännande kvar att utforska. Det svåra är ju att välja....


Extra knorr blev det förra lördagen då vi var på resemässa i Luleå. Jag gillar ju att tävla... Gissade vikt på en resväska hos en resebyrå och svarade på ett antal frågor på andra ställen. Fyllde i blanketter åt äkta hälften också - och fixade därmed att vi vann varsitt presentkort på resor!

17 kommentarer:

 1. Bara tanken på att resa ut och se sig omkring är riktigt nyttig för humöret! Hos oss pratar vi nästan dagligen om resor så vi borde alltid vara på gott humör (ha, ha).
  Grattis till presentkorten! Hoppas ni hittar något bra resmål att spendera dem på!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Perfekt att vinna presentkort till just resor så här års - även om man anar våren i faggorna så är det ju en stund kvar :)

  SvaraRadera
 3. Vilket flyt GRATTIS sådan tur har aldrig jag.
  Island är jag lite nyfiken på.
  Ha det bra och krya på dej.

  SvaraRadera
 4. Näha, vann du för er båda! Det var mig en rackare till att ha flyt! Och resor, jaaa, kan man väl inte få nog av. Jag vill iväg hela tiden, men min Omgivning som var en riktig äventyrare när han var ung, han har blivit lite seg.....jag får lirka!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Resor är riktigt bra humörhöjare! Kan tänka mig att det är svàrt att välja! Hoppas du snart blir av med förkylningen!

  SvaraRadera
 6. Att resa är verkligen humörhöjande! Riktigt mycket grattis till vinsten.....nu är det bara att välja resa som återstår.....:).
  Fortsätt att krya på dej!

  SvaraRadera
 7. Oppkvikkande for humøret å ha ein ferietur under planleggng.
  God betring av forkjølinga.

  SvaraRadera
 8. Jamen - stort GRATTIS! Å två presentkort dessutom. Snyggt jobbat Beppan!!!
  Älskar också att resa!

  Å du - om du har en k´likadan förkylning som jag så kan jag förvarna dig att hostan håller i sig (4:e vecka för min del) och att du därmed får massvis med nya magmuskler;-)

  SvaraRadera
 9. Det är inte konstigt att man längtar bort ibland. Men så här på vårsidan (nästan) är det härligt att vara hemma.
  Förkylningar har sin tid, hoppas att det har vänt
  Ha det bra.
  Kram Viola.

  SvaraRadera
 10. Woohoo, grattis! Vi skulle varit till Island just nu, jag, mina barn och deras gudfar (mannen skulle vara hemma med katterna), men jag vågade inte eftersom jag är så trött. Hoppas må bättre nästa vår vid samma tid så vi kommer iväg då!

  SvaraRadera
 11. Hoppas du kryar på dig snart. Att planera resor hjälper verkligen till att höja humöret. Kram

  SvaraRadera
 12. Kolla och planera in en resa ä verkligen humörhöjande :)

  SvaraRadera
 13. Halloj!
  Att planera resor & utflykter är verkligen humörhöjande, grattis till vinsterna :O)

  SvaraRadera
 14. Grattis till resecheckarna! Och krya på dig!
  Kramar Karin

  SvaraRadera
 15. Grattis till vinsterna. Krya på dig. Fredagskram Bosse

  SvaraRadera
 16. Förkylning är inget kul men resor är desto roligare. Vad bra att ni vann, grattis! New Tork vill jag åka till när jag fyller 50. Island vill jag också åka till någon gång. Kroatien har jag varit på Makarska Rivieran och kan verkligen rekommendera det. Kommer garanterat åka tillbaka, gärna för att vandra nästa gång. Krya på dig!

  SvaraRadera
 17. Så kul med resor! Island vore väldigt spännande, så dit vill jag så småningom. Men nu först blir det Toscana i Italien, vi fick mersmak förra året när vi reste till Toscanas grannregion, Umbrien, så nu väljer vi att utforska Italien litet till. Det finns så många platser som vore roligt att se, och nästan alla jag varit till vill jag uppleva igen :) Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.