torsdag 29 oktober 2015

Husdjur

- av det lite annorlunda slaget tittade jag på idag. Utställning på biblioteket av ormar, ödlor och reptiler. Intressanta varelser - särskilt när man får studera skönheterna från utsidan av glasmontrarna. Då kan t o m jag vara rätt kaxig..... 

14 kommentarer:

 1. Gud så spännande och så otroligt fina de är dessa fantastiska djur. Väldigt skickligt fångat med kameran. Alla färger och teckningar framträder perfekt och alla fyra så egenartade. Verkligen ett intressant och givande inlägg !! Den där sista gröningen ser onekligen speciell ut ;-)

  SvaraRadera
 2. Verkligen ett väldigt annorlunda grepp att ha en sådan utställning på ett bibliotek. Jättekul! Nu gillar jag inte ormar, men du fick till mönstren fantastiskt bra genom rutan. Å geckon i ettan är ju såååååå söt. Den vill man ju nästan ta med sig hem:-)

  SvaraRadera
 3. Den där gröna ormen är läcker där den har hängt upp sig så prydligt!

  SvaraRadera
 4. Så vackra djur. Den där gröna ormen vet precis hur man ska posera. :) Jag är rädd för ormar, men att titta på dem på bild går bra. Tack!

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder och jag har så svårt att titta på ormar så jag bläddrade fort förbi, men första bilden fastnade jag för. Ormar passar bäst som skor och väskor, men det får man inte göra av dem idag så det får blir vintage isf.

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! Jag hade också känt mig lite kaxig, på rätt sida om rutan vill säga. Gillar verkligen inte ormar mendras ändå till bilder av dom. Dom är ju ganska fascinerande trots allt. ;)

  SvaraRadera
 7. Konstigt nog lär man sig att leva sida vid sida med djur av detta slag, om man måste. Det blir t ex till en vana att kolla inuti skorna innan man sätter på sig dom. Det kan ju ligga en skorpion där. Men jag säger som du, kaxigast är man när man får titta på de vackra djuren då dom finns på andra sidan en glasruta. Fina bilder, särskilt den andra med närbild på ormhuvudet. Av glasrutan syns inte ett spår. :)

  SvaraRadera
 8. Om man tittar så nära är de rätt söta. Den gröna är ett konstverk. Väldigt fina bilder!

  SvaraRadera
 9. Visst är de fina i färgen och kanske rent av lite spännande, men reptiler har aldrig varit något av en favorit, får mest rysningar. Jättebra fångat hur som helst :-)

  SvaraRadera
 10. Väldigt bra bilder men reptiler är inget jag gillar live så att säga! Intressant att se dem på nära håll, du har verkligen lyckats med dina bilder!

  SvaraRadera
 11. Väldigt bra bilder men reptiler är inget jag gillar live så att säga! Intressant att se dem på nära håll, du har verkligen lyckats med dina bilder!

  SvaraRadera
 12. Ödlor gillar jag men ormar klarar jag mej utan.
  Den gröna ser så läcker och lite sur ut undrar
  om den är på väg att hugga.
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 13. Ops, nu började mitt hjärta slå lite snabbare! Snyggt fotat!

  SvaraRadera
 14. Väldigt snygga bilder .. men jag får rysningar av ormar och ödlor. Som jag skrev tidigare är jag djurvän men de där får hålla sig på avstånd haha

  SvaraRadera