tisdag 30 oktober 2018

Fordon

Fordon av alla de slag gillar jag att fota - särskilt de som avviker en del från de jag normalt ser eller använder. Inför veckans tema dyker jag ner i djupa arkiven där det finns en del som kan betecknas som fordon i lagens mening:

 "En anordning på hjul, band, medar eller liknande som är inrättad huvudsakligen för färd på marken och inte löper på skenor. Fordon delas in i motordrivna fordon, släpfordon, efterfordon, sidvagnar, cyklar, hästfordon och övriga fordon."Det är väl rätt uppenbart i vilka länder jag fotat dessa fordon. Fordonen på fjärde bilden lär vi få bruk för inom en snar framtid. Skönt att hålla sig i när halkan slår till! 

Fordon är veckans tema hos Sanna

13 kommentarer:

 1. Fint bidrag =) Ja, snart slår vintern till och då är det ju perfekt med en spark att hålla sig i - eller att köra race med. Med fyra stycken kan det bli en riktigt bra tävling. Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 2. Ett exemplar av de där sista fordonen skulle jag vilja ha. Jag blir mer och mer rädd för halkan och snart är den här.
  Ha en trevlig Halloween!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Sparken är svårt underskattad, kul att du fick med några såna!

  SvaraRadera
 4. Roliga fordon! Det finns alla möjliga sorter! Den mest intressanta vi åkt nyligen var amfibiebussen i Stockholm ... men det kanske är en farkost? ;)

  SvaraRadera
 5. Fin sparkparkering med fordon i olika storlekar. :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig mix av fordon från olika länder. Gillar andra bilden bäst. Antar att den är tagen i Portugal. Sådana Gokarts har jag faktiskt aldrig sett. Läckert! Sparken är ett rätt så "exotiskt" fordon för min del, då jag aldrig använt en. Får nog hålla mig till Icebugs;-)

  SvaraRadera
 7. Härlig fordonsmix! Översta bilden ger mig en längtan till sol och värme!

  SvaraRadera
 8. De gula söta små bilarna, vad är deras funktion tro? Ser ut som leksaker, eller trampbilar! Ja sparken är ett måste här, det är så mysigt att susa fram på snön. Om det blir en vinter, man vet ju aldrig...

  SvaraRadera
 9. Härlig tolkning av veckans temaord och med fina foton. Och roligt med fordon från olika länder.

  SvaraRadera
 10. Roliga och annorlunda fordon förutom de på sista bilden. Jag hoppas vi får bra sparkföre i vintern.

  SvaraRadera
 11. Härliga bidrag och sparken är det snart dags för även om vi inne i stan inte kan använda dem men härliga minnen ger de. Jag tappade visst bort denna vecka men trodde jag skulle hinna med ett sista minuten men hann inte länka kul i alla fall med fordon.

  SvaraRadera
 12. Spark är också fordon kul tänk där liknande Taxi har jag åkt på Sri Lanka.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.