onsdag 30 mars 2011

Vår?

Nja - vi har nog en bit kvar tills dess.... Den lär inträffa när dygnets medeltemperatur håller sig mellan 0 och 10 grader plus. Vi hade minus 18 på morgonen. Det kändes i kinderna - och jackkragen blev festligt frostig under min morgonpromenad till jobbet. Det vill till att det är många plusgrader på dagen för att väga upp den tempdippen.

Men härligt ljust har det blivit - bl a med hjälp av sommartiden. Både på gott och ont förstås - nu syns ju all smuts och damm som gömts i vintermörkret. Får försöka mobilisera ork för en storstädning i en inte alltför avlägsen framtid. Fönstren står högt på den priolistan.


Fotade kyrkan med omgivningar i morse. Kyrkstugorna - jo vi har sådana i Boden också! - bildar så vacker förgrund. Dem ser man inte på avstånd under sommaren när lövträden slagit ut.

Snö är ingen bristvara......

3 kommentarer:

 1. Oj, av din text och den fina bilden att döma har ni ännu en tid kvar innan våren dyker upp på allvar...

  SvaraRadera
 2. Oj vad kallt ni fortfarande har där uppe. Hoppas varjefall ni har ljusare på kvällarna nu. Fin kyrka, en vacker bild.
  Känner alla, alla i Boden? Jag har inte en susning om hur stort de igentligen är. Tänkte bara att du kanske känner våra vänner där uppe som köpte valp av oss.
  Kramiz o ha en skön dag.
  Anki

  SvaraRadera
 3. Så vackert med kyrkstugorna framför kyrkan. Är det vanligt norröver??
  Nu kan jag tala om att trots att vi har plusgrader om dagarna nu för tiden så blir inga fönster putsade...så du kan lugnt andas ut ett bra tag till!! Har jag tur och framför allt lust så ska det väl åtminstone bli till påsk. Men man vet aldrig...
  Ha´en fortsatt bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.