söndag 22 december 2013

Lucka 22

Oooops - idag höll det på att inte bli någon lucköppning. Bråda tider så har dagarna före jul..... Men det går ju inte att glömma kalendern för det. 

Fjärde advent idag - och visst brinner fyra ljus i vårt hus.  Betydligt fler än så faktiskt. Men vår adventsstake har bara fyra ljus. Lite annorlunda än de flesta andra kanske. Rött och guld är färgerna. Och så bor det en kär vän där bland grannlåten....


Adventskalender hos Anneli - A´la Foto

7 kommentarer:

 1. Mysigt med lite glitter och glamor, har just provsmakat årets lakritskola och den gav mersmak....Fattar inte att det SNART redan är jul...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vill bara titta in och önska dig en riktigt god jul
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det är ruskigt vad tiden går fort. Jag hade föresatt mig att vara klar med julen några dagar före julafton men i vanlig ordning så blev det inte så. Stress, stress.....men nästa år.....:)
  Toppenfin bild till kalendern har du, rött och guld, mer jul än så blir det ju inte. Hoppas att du kan sätta dig ner och bara vara lite också. Sköt om dig.

  SvaraRadera
 4. Visst är det så att det är bråda tider! Jag ligger en dag efter i kalendern hela tiden och kommer aldrig i fatt känns det som men det får gå! :O) Glad är jag att du fick till det och med en fin och julig bild dessutom! Jag gillar Domherrar!

  Ha en skön dan för dopparedagen nu!

  SvaraRadera
 5. Ville bara kika in och önska dig en riktigt underbar julhelg.
  Och tack för dina gratulationer till min trissvinst...hade jag ju aldrig trott !!!

  Rantamor kramar.

  SvaraRadera
 6. Tiden går fort ja...snart sommar igen....GOD JUL !

  SvaraRadera
 7. Vilken läcker adventsstake och med en söt inneboende också :-)

  Ha en riktigt GOD JUL!

  SvaraRadera