torsdag 5 december 2013

Lucka 5

Dagen räddad!!

Bakom dagens lucka hittar jag den perfekta sysselsättningen denna blåsiga och snöiga dag. Inte för att Sven kommit på besök, han håller sig till Sverige och lite längre söderut, men absolut en nära släkting. Styv kuling och snöbyar. Inte att leka med.

Då passar det ju utmärkt att krypa upp i soffhörnan med en stor balja te och fördjupa sig i intressant lektyr. Drömma om - och planera för - kommande resor......


Adventskalender hos Anneli - A´la Foto

http://torsdagstema.blogspot.se/2013/12/i-like-122.html

15 kommentarer:

 1. Ha en härlig dag i din soffhörna.
  Meta

  SvaraRadera
 2. Jag förbereder mig för Sven och räknar med ännu en sömnlös natt! Undrar hur luvan på Kärnan ska klara sig? Precis som du, så tänker jag syssla med inomhusaktiviteter.

  SvaraRadera
 3. Den drömmen sitter bra! Själv har jag en dröm som är väldigt lik din men först ska en annan gå i uppfyllelse!
  Ha en skön inomhusdag!

  SvaraRadera
 4. Bakom lucka fem i min trisskalender var det en ängel idag och en uppmaning om att man ska baka pepparkakor. Det är många år sedan jag gjorde det, för jag tycker inte ens om pepparkakor. Visst äter jag dem om inget annat bjuds, men de är ingen favorit.
  Ha en fin dag med dina resekataloger!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Det gör du rätt i, varför vara ute i det kyliga vädret när det finns bättre platser att vara på. Spännande att se om det bär iväg någonstans så småningom...

  SvaraRadera
 6. Ja idag är det en dag som man helst inte går ut i
  utan gärna kurar i soffan.
  Hundarna måste ju ut och dom blir som tokiga av snön.
  Hoppas du hittar en drömresa.

  SvaraRadera
 7. Ja sånt är härligt att titta på - soliga vyer. det gör jag med.

  SvaraRadera
 8. Låter som en ypperlig idé när vädret inte visar sig från sin allra bästa sida. Undrar vad ditt drömresmål kan vara. Förmodligen inte bara ett utan många. Det finns ju så mycket man vill hinna se och uppleva. För min del bär det nog av till Asien när det är som värst här på Malta i Jan-Mars. Till Malaysia / Borneo. Till tropikerna för att möta näsapor, orangutanger och fantastiska dykvatten... Ja, vi har ju faktiskt en resebyrå maken och jag ;-)

  SvaraRadera
 9. Inte dumt att planera resor eller som vi - att vara mitt i en. Elisabeth

  SvaraRadera
 10. Konstigt - stormen Sven har drabbat Sverige. Han måste vara en släkting till den namnlösa stormen som drabbat norra England och Wales. Vi har faktiskt också haft en (sand-)storm idag. Men hellre en sådan än den du beskriver hemma hos dig. Förstår att du i stället väljer att drömma dig bort. Fortsätt med det - å lycka till med bokningen av semestern;-)

  SvaraRadera
 11. Så mysigt att krypa upp i soffan i värmen och veta att ute är det grinigt värre. ja nu får vi börjalängta oss bort till lite varmare breddgrader.
  kram på dig.

  SvaraRadera
 12. Làter mysigt, att planera resor är alltid roligt!

  SvaraRadera
 13. Just nu längtar man verkligen till varmare trakter. Hoppas att du hade en mysig stund med resekatalogen. :)

  SvaraRadera
 14. Det där låter ju helt perfekt.

  SvaraRadera