tisdag 27 oktober 2015

Fyrfota

På Gozo såg vi inte många hundar. Någon enstaka som var på promenad med husse eller matte.
Men längs promenadstråket vid vattnet verkade två glada kompisar leva sitt liv. Såg inte till någon ägare. Däremot fanns matskålar och vatten intill en plats där de höll till. Delades nog med en eller ett par katter.....


16 kommentarer:

 1. Vilken härlig och vacker bild på de fina "fyrfota". Bra att det fanns vatten och mat bredvid.
  Önskar dig en fortsatt bra vecka !

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig och vacker bild på de fina "fyrfota". Bra att det fanns vatten och mat bredvid.
  Önskar dig en fortsatt bra vecka !

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild :) Blir verkligen glad och än mer glad att det fanns vatten- och matskålar bredvid. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Nydeleg bilde av hundane og fargerike benker.

  Ha ein fin tirsdag.

  SvaraRadera
 5. Alla gillar vi en plats i solen, inte sant!?

  SvaraRadera
 6. Alla gillar vi en plats i solen, inte sant!?

  SvaraRadera
 7. De ser ut att må bra där på sin soliga plats :) Fin bild!

  SvaraRadera
 8. Vilken bild! Inte bara på grund av hundarna som verkligen verkar njuta i solen utan tack vare de färgglada bänkarna mot den blåa havsbakgrunden. En underbar bild. Jag bara njuter:-)

  SvaraRadera
 9. Vilka fina inlägg du gjort!
  Och killar och grävare, stämmer alltid, dom är verkligen kompatibla. Så nu får ni fiber också! Skönt. Vi fick (fick och fick, det kostade skjortan) det i somras och nu är det nog bara min gamla dator som är den trånga sektorn.
  Vilka ljuvliga höstbilder, den med husse och vovve och buskarna!
  Tänk att man är så avdramatiserade i medelhavsområdena när det gäller hundar. Här kan det bli ett himla liv om man har sin hund lös även om det inte finns folk i närheten.....jaja!
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Vilka fantastiska färger i bilden! En bild jag blir glad av. Extra glad att hundarna har vatten :)

  SvaraRadera
 11. Vilken härligt färgstark bild med vovvarna som ligger där och myser i solen. Vet inte riktigt hur det är på Gozo men här på ön tycker jag det vimlar av hundar. Kanske för att jag själv så gärna vill ha en ser jag dem överallt, speciellt utmed havspromenaden. Roligt att se dina bilder från Malta som förhoppningsvis givit många fina minnen.

  SvaraRadera
 12. Underbara färger i fotot. Dessa bär upp fotot med dina två fyrfota främlingar. Vad bra att de hade lämnat lite mat och hundarna hade nog inte något emot att dela med sig tror jag.

  SvaraRadera
 13. Hej, antar att Gozo är en ö, men dessvärre har jag ingen aning om var. Blått hav ser jag dock, och två trötta jyckar. Gatuhundar och katter är ju vanliga utomlands, härligt att någon ändå brydde sig och såg till att de hade mat och vatten

  SvaraRadera
 14. Hundar som inte har någon ägare är ju inte ovanligt utomlands men de får mat och vatten av folket i närheten Ser ut att vara lite slöa i solen
  Ha det gott
  Meta

  SvaraRadera
 15. Vilken vacker bild, vilka färger! Hundarna ser inte magra ut, så kanske får de mat av någon vänlig själ, eller flera, i de där skålarna. Mycket som förekommer utomlands brukar komma till Sverige också, men lösspringande hundar har vi inte. Och jag tror faktiskt inte att det kommer att bli så heller, med vår syn på hunden som människans bästa vän. Däremot lösspringande katter, som kanske varit sommarkatter och bara släpps ut när sommaren är slut. Hemskt. Läste att samma sak händer med höns. Många har dem under sommaren, och sedan lämnas de kvar vind för våg.

  SvaraRadera
 16. De ser ut att trivas där i solen. Bänkarna är mycket tjusiga. Sådana färgglada bänkar hade behövts här med.

  SvaraRadera