söndag 18 oktober 2015

Gräva

- något som fascinerar både stora och små pojkar. Äldsta barnbarnet inget undantag. Med stort tålamod och koncentration hjälper han till att gräva dike för att lägga fiberkabel. 


14 kommentarer:

 1. Klart att det ska grävas när tillfälle ges, skulle nog sätta mig bakom spakarna och testa jag med. Kan inte låta bli att falla lite för det fallfärdiga garaget/uthuset i bakgrunden, såååå charmigt!

  SvaraRadera
 2. Härligt att se minen på grabben. Koncentration till max.
  Övning ger färdighet och det är ju så viktigt att få försöka.

  SvaraRadera
 3. Det här gillar han, vilken koncentration! Byggnaden i bakgrunden är kanske på fallrepet men ack så charmig!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Full koncentration där! Härlig bild!

  SvaraRadera
 5. Killen är ju totalt koncentrerad på vad han gör. Härligt att se och duktig är han också. Det är ju faktist ett precisionsjobb att gräva. Åsså gillar jag den gamla sneda boden bakom grävmaskinen.

  SvaraRadera
 6. Det måste ju var kul att sitta där och gräva raka fina diken för fibern.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 7. Gräva är skoj och ska det dessutom bli fiber så är det en extra morot. En sådan grävare skulle jag vilja ha.

  SvaraRadera
 8. Jag förstår grabben för visst är det en härlig känsla att sitta i grävmaskiner. Det har även jag gjort så jag vet.

  SvaraRadera
 9. Jag är mångsysslande och kreativ människa!


  Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
  pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

  Intressen
  Träning, kost, friluftsliv, resa, familjen

  SvaraRadera
 10. Spennande for ein gutt å få lov til å bruke gravemaskina.

  SvaraRadera
 11. Det skulle varit drömsysslan när jag var i den åldern. :)

  SvaraRadera
 12. Men så härligt..det måste vara en dröm för en liten kille det. Eller ganska stor kille nu det ser jag ju. Vi har just fiberaktiverat huset här..kolossalt bra.

  SvaraRadera
 13. Kan inte kommentera ditt inlägg om frallorna eftersom Namn och Webbadress inte är öppnat;-(

  SvaraRadera