torsdag 3 mars 2011

Vår i luften!

- eller kanske snarare vårvinter - den femte årstiden som vi som bor norr om Dalälven (eller kanske Ljungan?) begåvats med. Från vargavinter med minus 30 i flera veckor till plusgrader, värmande sol och blå himmel bara över en natt!

Och så detta fantastiska ljus som invaderar vår landsända! Ljust från 6 på morgonen till bortåt 17:30. Så ljuvligt! Snart är det ljust dygnet runt! Min favorittid på året.

Jag har gått till och från jobbet idag - äntligen. 50 härliga minuter i vardera riktningen. Över 6000 steg på stegräknaren enkel väg. Behöver komma över 10 000 per dag för att må bra. Så skönt att få röra på fläsket!

Ska nog investera i en ny stegräknare. en som man kan ha i fickan eller hänga runt halsen. Kanske vore nå´t att skriva upp på önskelistan till min födelsedag.......

Hopp är temat hos Sinneskatten

10 kommentarer:

 1. Mycket hopp och längtan i ditt inlägg idag. Och tulpanerna är ett hopp om våren.
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 2. Jag köpte en stegräknare som jag troget använde och följde med mig som min bästa vän, ett tag, men inte nu.. glömmer den oftast.. men nu i Vinter har det inte blivit så mycket promenerande.. nu tar jag cykeln när jag "springer" ut. Pedala är så skönt .. speciellt utan snökaos;)
  Härligt vårig bild på älskade tulpaner.. Mina finns det mindre Hopp om nu.. men det kommer nya i morgon:)

  SvaraRadera
 3. Tulpanerna inger hopp - snart kan man se dem ute i rabatterna.

  Stegräknare hade jag också ett tag. Men när alla rundorna var avklarade visste jag ganska väl hur många steg jag gick, så då blev räknaren liggande.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Jag bor ett par hundra meter norr om Ljungan och den här veckan har vi verkligen fått känna av vårvintern. Underbart väder och jag älskar verkligen den här tiden på året!

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt, 40 graders skillnad mot för någon vecka sedan. Måste nog köpa nya tulpaner i helgen, de skänker så mycket glädje.

  Stegräknarna är bra för de motiverar också, det blir liksom en tävling med sig själv.

  SvaraRadera
 6. Härligt med hopp om vår, en ny stegräknare finns på min önskelista också;-)
  Ha en skön helg;-)

  SvaraRadera
 7. Favoritblommar prunkar fint på din blogg, härligt! Stegräknare runt halsen? Funkar det?
  Och ljust dygnet om, det låter helt underbart!
  Det blev inte så många gatufoton idag, det började regna...

  SvaraRadera
 8. I veckan var jag en sväng till Burträsk. Där var det plusgrader precis som hemma i Timrå.

  SvaraRadera
 9. Härlig bukett, härlig bild och härligt inlägg. Jag njuter av den här årstiden jag med. Ljuset, det fantastiska ljuset och de där sommarnätterna när solen aldrig går ner - underbart. Snart är vi där. :)

  SvaraRadera
 10. Ja, ljusets återkomst är lika härligt varje år.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.