onsdag 2 september 2015

Fotoklubben

Bodens Fotoklubb var en av många aktiva föreningar på Kulturnatta. Vi hade ett eget utrymme inomhus i galleria 43:an. Inte helt lätt att skapa en utställningslokal av ett helt tom rum, men med gemensamma krafter blev det riktigt bra till slut.

Flera medlemmar hade tryckt upp foton för att hänga på väggarna eller skärmarna. Andra hade sina alster på usb-sticka och hade bildvisning enligt schema under dagen.
15 kommentarer:

 1. Det var då verkligen ambitiöst och väldigt snyggt som Bodens Fotoklubb åstadkom under kulturnattan. Men var är du???? Var de flesta killar i högre medelålder eller?!!!!! Kul att du fick med en totalt "skräckslagen" invandrarkvinna.

  SvaraRadera
 2. Fotoklubb så kul förstår att det var många fina bidrag;-)
  Jag är jättenöjd med den ska bara sätta mej och läsa igenom
  manualen för det är lite mer knappar på den här.
  Min Nikon törs jag inte ha med ut i skogen när jag rastar
  hundarna tänk om man skulle trilla på näsan;-)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Såå kul med utställningen. Måste nog gå med i en fotoklubb...

  SvaraRadera
 4. Så bra det blev! Hade varit intressant att se på plats, dina bilder ger mersmak! Måste vara både kul och lärorikt med en fotoklubb!

  SvaraRadera
 5. Så bra det blev! Hade varit intressant att se på plats, dina bilder ger mersmak! Måste vara både kul och lärorikt med en fotoklubb!

  SvaraRadera
 6. Sikkert en hyggelig opplevelse med utstilling. Gratulerer!

  SvaraRadera
 7. Så roligt med fotoutställning, och med fotoklubb!
  Själv skulle jag vilja gå en distanskurs i foto, men letar fortfarande efter en sådan där man får övningsuppgifter som skall skickas in för bedömning. Känner mig själv så bra att jag vet att jag inte kommer att fullfölja kursen ordentligt om det inte finns krav på att jag måste utföra uppgifterna... ;)

  SvaraRadera
 8. Spännande och intressant med fotoklubb. Måste ha varit kul att se på folks bilder och deras tolkning av Boden med omnejd.

  SvaraRadera
 9. Vad kul med fotoklubb och utställning! Det ser ut som ni lyckades bra med utställningslokalen!

  SvaraRadera
 10. Det såg verkligen jättetrevligt ut, och så roligt både att ställa ut och att vara åskådare till andras vackra kort.

  SvaraRadera
 11. Tänk så många duktiga amatörfotografer det finns det tycks aldrig sina. Jättekul att du är med och visar dina bilder.

  SvaraRadera
 12. Så trevligt det ser ut! Hur många är ni och hur stor andel är kvinnor? Hoppas att folk hittade till er under Kulturnatta.

  SvaraRadera
 13. Himmel vad roligt det måste vara att tillsammans skapa och träffas genom sina ömsesidiga intressen. Bilderna talar verkligen här och det ser ut som att det blev en riktigt lyckad utställning.

  SvaraRadera
 14. Åh så roligt med fotoutställning, både som åskådare och utställare!

  SvaraRadera