torsdag 25 augusti 2016

Mossigt

Kan inte tänka mig något mer avkopplande än att strosa runt i skogen. Känna dofterna, lyssna på fågelsång, leta svamp, plocka bär - eller bara vara. Får jag dessutom sällskap av barn och barnbarn så är lyckan fullständig.

Vår allemansrätt är verkligen något vi ska värna om - och vara väldigt rädd om. Så fint att alla har rätt att röra sig ute i naturen och få njuta av allt det vackra. Men vi måste också visa respekt och ta hänsyn till både naturen, djuren och fåglarna som lever där. 7 kommentarer:

 1. Vilka fina, stora och mossiga skogar ni har norröver! Det ser härligt ut att vandra där. Och sällskap är ju inte fy skam.
  Fina bilder att njuta av som vanligt!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Ser ju helt underbart ljuvligt ut, vilken härlig grönska. Är det något jag verkligen kan sakna här på Malta så är det skogen, det finns ju ingen riktig skog här men har ju istället närheten till Medelhavet och ett i mitt tycke bra klimat. Man kan ju inte få allt :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig grön mossa att trampa på!

  SvaraRadera
 4. Ja hösten och skogen är bara för underbart, vi strövar runt och letar kantareller och nu har ju lingonen börjat mogna också.
  Vi har varit mycket i Norge denna sommar, avslutade i Saltströmmen !!!

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 5. Nydelege naturbilder du viser.
  Enig med deg, det gir ro i sinnet å gå i naturen.

  SvaraRadera
 6. Fina foton som vanligt.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 7. Håller med dig till 150%. Att vistas i skogen till tystnaden, kanske höra en liten fågel i trädens topp, känna den härliga skogsdoften... det är ren avkoppling och en fröjd och vardagslyx som jag mår bäst av. Det finns bara ett orosmoment i dessa höstens tider... Den befarade älgflugan!!! Än så länge har jag inte sett den och jag hoppas innerligt att den inte dyker upp lika mycket som förra hösten. Härliga bilder!! Må så gott!

  SvaraRadera