söndag 19 februari 2017

Vinterblommor

Längtar efter grönska och vackra blommor nu. I brist på sådan fägring har jag tagit mig för att fota det som står till buds här uppe i norr så här i mitten av februari - både inomhus, ute och däremellan.

 Snöbollsblomma

 Frostrosor

 På fönsterbrädan

16 kommentarer:

 1. Det är längesedan jag kommenterat någon blogg men jag har allt varit
  inne hos dig ibland. Du har så fina foton och inte så lite fantasi heller.
  Dina skor - snyggt. Frostblommorna är så vackra.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Vem är nu Inger Nordh Anderson undrar du kanske. Jo, det är gamla Polargrevinnan. Jag har bytt dator och den verkar göra som den vill. Jag skulle börja en ny blogg, men ångrade mig och vet nu inte hur jag ska ta bort allt. Hoppas du hittar till mig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Frostrosor är spännande, tycker jag. Vilka otroliga mönster!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Ja, vi får leva och längta, men det är inga dumma bilder för det.

  SvaraRadera
 5. Vackert men kanske lite aningens färglöst, om man längtar efter sommarens färger. Jag gillar den vita vintern, men när det gäller inredning så vill jag ha färg, ju mer desto bättre.
  Men plötsligt händer det, våren bara exploderar...om du bara har tålamod några veckor till..

  SvaraRadera
 6. Men vackra bilder fick du till i alla fall! Vackert med is och frost och så klart är orkin fin! Mycket fin bild på den! Den gör sig mot svart bakgrund!

  Den andra fotoutmaningen tror jag att jag får hoppa över då hon har en låst blogg! Känns ovälkommet! Hon vill nog inte ha några mera deltagare! Det är så svårt när man inte har möjlighet att få tag på henne men jag hittar ingen mäjladress! Får nöja mig med denna utmaning! Tack ändå för hjälpen! :)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar verkligen snöbollsblomman, jag fick en väldigt lust att måla av den bilden men jag misstänker att tiden inte räcker till. Frostrosorna är också vackra och verkligen komplexa när man ser dem på så här nära håll. Vackert!

  SvaraRadera
 8. Riktigt vackra blommor även om de inte är så färgsprakande! Snöbollsblomman blir min absoluta favorit, den är helt underbar!

  SvaraRadera
 9. Vackra bilder lyckades du få. Bild ett är som vackra snöblommor och iskristallerna är bedårande vackra samt orchiden som är min favoritblomma.

  SvaraRadera
 10. Frostrosorna är ju helt fantastiska och påminner mig om en engelsk tapet - fast dina gör sig betydligt bättre på bild än en engelsk tapetvariant;-)

  Å gröna fingrar verkar du också ha! Snygga orkidéer. Dom vi har haft (=fått i present) hade en livslängd på en vecka. Sedan dog dom...

  SvaraRadera
 11. Det var vackra blommor alla tre!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 12. Vinterblommorna är ju också vackra ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 13. Underbart vackra blommor, konstverk på alla sätt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.