söndag 12 augusti 2018

Lycka!!!

Äntligen har jag en dator som fungerar! Har haft problem minst ett halvår med min gamla trotjänare. För några år sedan - kanske åtta - var det en riktigt bra dator med plats för mina fotoprogram och mycket mer. nu har den gått på övertid ett bra tag och retat gallfeber på mig på kuppen. Finns det något mer frustrerande än en dator som inte fungerar? Hmmm - minns att jag en gång ifrågasatte vad jag skulle ha en dator till. Det var visst 1989. Preskriberat.

Har roat mig med att redigera några foton från sommarens äventyr. Ett par ovädersfoton får representera sommaren 2018. Stora kontraster. Kris för de lantbrukare som inte kan bevattna sina fält. Och så åska som ställer till otaliga bränder. Blir detta verkligheten framöver?

6 kommentarer:

 1. Nämen häj på däj! En gång i veckan har jag troget tittat in, för du är ju med på BPs lista över söndagsskyltare! Samma svanar har mött mig länge nu, så roligt att du fått tillgång till en fungerande dator. Hade aldrig klarat mig utan dator så länge...hade blivit tossig. Ja tänk vilken tropisk sommar vi fick, jag som inte tål högre temp än max tjugo har verkligen haft jobbigt och orken har varit lika med noll. Lika för mina djur, både katter och hunden. Duschat flertalet gånger om dagen och dessemellan har den lånade fläkten gått på högvarv. Jag vill inte vara med längre om detta är klimatet vi kommer att ha! Fluktuationer är normala, ja, men nog är jag övertygad om att vi människor smutsat ner så det räcker o blir över, och förorsakar miljöpåverkan som vi inte ens fattar vidden av...Tack för ordet o välkommen tillbaka

  SvaraRadera
 2. Grattis till nya datorn!!! Dramatiska bilder! Visst är vädret lite oroande ...

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka till cybervärlden, där allt händer på riktigt...eller?
  Att du lyckats klämma fram några åskväder denna sommar är inte illa, tycker nog det mest varit solar till f-.nnelse----men, som det är nu då temperaturen är kring 20 grader så knorrar jag inte ett dugg!

  SvaraRadera
 4. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 5. Grattis till din nya lycka och dessutom är bild nummer 2 helt fantastisk

  SvaraRadera
 6. Ja tänk vad vi har gjort oss beroende av datorerna. Men kan bara hålla med, lycka att ha en fungerande dator. Vad tidigt du skaffade dator. Själv skaffade jag i början av 2000-talet. Och första mobilen 2003.
  Bilderna är fantastiska! Älskar de dramatiska himlarna. Men vilken sommar vi har haft...alldeles för varmt. Vi har äntligen lyckats hitta hö till vårt stall.

  SvaraRadera