söndag 4 november 2018

Gul

Gråa trista november är här. Mörkt och ruggigt. De sprakande höstfärgerna är borta och vintern lär ha infunnit sig i vår del av världen enligt SMHI. Men vadå vinter? Inte mycket till snö som ljusar upp. Bara isiga vägar och gångbanor. Utan ice-bugs tar man sig inte långt. Det där med ide vore inte dumt. vakna framåt mars när solen värmer igen och ljuset återvänt.

Längtar så efter ljus och värme nu. Och färger som lyser upp sinnet. Passar bra med tema Gul hos Sanna då.18 kommentarer:

 1. Jag längtar till Italien, till Italiens sköna land, där små citroner gula de växa uppå strand... Han kunde han, Birger Sjöberg.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Fantastiska bilder till veckans temaord!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig - att gå i ide skulle vara så skönt. Superfina bilder och man blir så glad, trots att det är grå november ute. Kram

  SvaraRadera
 4. Så härligt med gula citroner! Idag skiner solen och lättar upp novembermörkret. :-)

  SvaraRadera
 5. Toppenbilder i gult! Citronerna ser riktigt lockande ut, ger mig en känsla av sol och värme!

  SvaraRadera
 6. Herlege bilder, både utsikt og fristande sitroner.

  SvaraRadera
 7. Heisann, riktige vitamininnsprøytninger i mørketida ... det er bildene dine ;:OD)

  SvaraRadera
 8. Ditt gula bidrag var precis vad jag behövde idag. För här har det varit november på riktigt idag. Men igår var det 24 grader på balkongen och strålande sol...
  Å du - här i nollåtta lyser snön inte upp, tvärtom faktiskt. Men om man gillar en brun sörja så;-)
  Dina bilder inger hopp, å jag älskar citroner:-)

  SvaraRadera
 9. De bilderna lyser verkligen upp!

  SvaraRadera
 10. Visst lyser dina vackra gula bilder upp. Kan tänka mig att mörkret hos dig nu är tämligen kompakt. Har för egen del dragit mig söderut till den spanska sommarstugan och ljusare är det här-. Varmare också.
  Önskar dig ändå en ljus vecka och skickar lite.

  SvaraRadera
 11. Det är verkligen en mörk tid just nu och gult lyser upp i allt det bruna och grå. Än så länge tycker jag det går bra med mörkret men visst skulle det vara skönt att få se solen och gula citroner växande på träden.

  SvaraRadera
 12. Är också less på det grå. Men hos mig är det gult!

  SvaraRadera
 13. Underbara bilder och vilket citronträd! Det skulle man ha här hemma! :)

  SvaraRadera
 14. Tänker som du och vart ska vi ta vägen - jag som vill åka till den gula solen under det här halvåret. den som du visar i första bilden, underbar och längtan som finns där. Gula citroner, det betyder att vi är i ett land med mycket ljus och sol. Längtar bort till det gula ...

  SvaraRadera
 15. Visst blir man glad och pigg av gult? När jag skulle renovera en lägenhet i början av 80-talet så valde vi gult till barnkammaren och blått till vuxensovrummet. Gul är en varm färg till skillnad från blå, o man sov så gott i den svala blå nyansen. Fina foton!

  SvaraRadera
 16. Jättefin illustration till veckans tema. Håller med dig om att det behövs lite gula färger nu i den gråmulna november.
  Ingrid

  SvaraRadera
 17. Härlig färg. Den lyser och piggar upp i höstmörkret. Ha det gott.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.