lördag 15 december 2018

Alhambra

Vi hyrde bil en dag och styrde kosan mot Granada. Målet för dagen var Alhambra - den mäktiga fästningen och slottet som morerna började bygga redan på 800-talet e Kr. Inga problem att tillbringa många timmar där. Så mycket att se. Tur att vi inte var där under värsta turistsäsongen!

 Inne i palatset Nazaries får man inte fota med blixt
 Sierra Nevada - förstora bilden så ser du skidliftarna


2 kommentarer:

 1. Tack för alla fina bilder från Alhambra!
  Nu behöver jag inte åka dit tänkte jag skriva, men kanske blev jag ännu mera sugen på att få se allt vackert med egna ögon.
  Ha en fin tredje advent!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
  (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
  behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera