måndag 3 juni 2019

Utanför söderfönstret

Vi har några gamla äppelträd i vår trädgård. Två av dem står vid söderväggen utanför ett fönster. Har följt utvecklingen av knopparna från knappt synliga tills de slog ut i full blom i förrgår. Fantastiskt vilken växtkraft! Trots att vädret inte varit det bästa de senaste veckorna står träden där i full blomprakt. Och bin och humlor har hittat hit! Det surrar så härligt när man står nära.

Veckans tema är utanför hos Sanna med bloggen Gemsweeklypotochallenge

12 kommentarer:

 1. Så ljuvliga bilder, gott fångade i kameran - och utanför fönstret, bin och humlor som är utanför men ju ändå tar sig in på sitt vis! Supervacker tolkning!

  SvaraRadera
 2. Äppelblomningen är bedårande vacker!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hej, att ha så vackra blommor i träden utanför sitt hem är en ynnest. jag får promenera en kort bit så kan jag också beundra grannarnas äppelträd. Tack för fina utanför-foton, fast en liten håller nog på att smita in i en blomma!

  SvaraRadera
 4. Helt underbara äppelblom. Man riktigt känner att nu är sommaren på gång. Härliga färger och ljus och så fint du fångat lilla biet.
  Önskar dig en fin sommarvecka.

  SvaraRadera
 5. Så vackert! Mina äppelträd blommade dåligt i år. Det blir nog lite äpplen hos mig om det blir några alls......frosten kom ju ihop med blomningen. Så du må tro att jag njuter av dina fina träd! Ha en bra tisdag! =)

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder på det som händer utanför ditt fönster! Jag kan riktigt höra hur det surrar blad blommorna i trädkronan.

  SvaraRadera
 7. Så vackert du har det utanför fönstret. Fina foton.

  SvaraRadera
 8. Väldigt vackra bilder! Och för egen del har jag inte på många år haft möjlighet att följa ett äppelträds blomning på detta sätt- Stort tack! så fint att ha detta träd utanför ditt fönster. Ett jättevackert bidrag till veckans tema.

  SvaraRadera
 9. Vilka fantastiskt fina makron av äppelträdets blommor. Knopparna ser nästan ut som minirosor faktiskt och är minst lika fina som blommorna.
  Vilken fin utsikt du har från ditt fönster!

  SvaraRadera
 10. Vilken ljuvlig utsikt med blommande fruktträd! Vackert som en dröm!

  SvaraRadera
 11. Ljuvligt vackra bilder på äppelblommen utanför huset!
  Ingrid

  SvaraRadera