torsdag 29 oktober 2009

Shopping

Puh! Har tillbringat en hel eftermiddag med att shoppa. Eller åtminstone tittat på allt som går att köpa. Idag invigdes stadens galleria med pompa och ståt. Äntligen dags efter 1½ års byggande och stökande i centrum. Vår lilla stad behöver verkligen detta. En fräsch inomhusgalleria med ett varierat utbud av butiker och plats för diverse uppträdanden och evenemang samtidigt. Skönt speciellt under den kalla och mörka årstiden.

Kläd- och skobutiker har vi fått framförallt men också affärer med andra varor och tjänster som tillhör livets nödtorft. En tygaffär har kommit efter flera år av saknad. Blev riktigt sugen att sy igen. Måste testa snart och se om jag klarar av finmotoriken.

Det som fattas kan möjligen vara en butik med boys toys - ex Jula eller Clas Olsson. Det blir till att parkera den äkta hälften på ett café med en glass eller så medan man shoppar.....

Hoppas verkligen att kommunens innevånare handlar på hemmaplan hädanefter så att vi får behålla butikerna och kanske till och med se en utveckling. Alla butiker runt omkring måste också uppleva en renässans nu. Härligt med stort utbud - inte bara aftonblad elller express.

Hur som helst - efter tre timmars strosande, köande, provande och köande igen så var jag rejält trött i fötter och huvud. Skulle göra veckans matinköp också och insåg att någon parkering inte skulle gå att få tag på nära matbutiken. Det blev till att bära. När jag äntligen kom hem så var jag helt slut som artist. Det kändes nästan som om jag gjort ett dagspass i skogen med motorsågen!

Hem ljuva hem. Bastun var varm och go´och en sval GT på det så lekte livet igen........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.