tisdag 27 oktober 2009

Trio

Ikväll blev det fotojobb igen. Inte så ovanligt. Det är ju så kul att fota och sedan jobba i photoshop för att få till det där sista... Gillar däremot inte att "fuska" till hela bilden. Grunden ska vara bra.

Barnbarnen är förstås ofta i skottgluggen. Dom börjar vara vana vid att mormor har kameran i högsta hugg. Än så länge inga sura miner eller händer för ansiktet.

Den tandlösa 6-åringen förevigades häromdagen. Han brukar vara svår att få på bild eftersom han inte är stilla så ofta. Denna gång tyckte han det var skoj att visa gluggarna. Det var många sådana i den munnen.

5-åringen fick bl a Geomag i födelsdagspresent. Magnetiska kulor och stavar man gör diverse skapelser med. Spännande tycker han. Det behövs en hel del av varan för att det ska gå att göra större konstruktioner förstås. Kanske tomten har i sitt lager?

Minstingen har börjat äta vanlig mat nu. Lite mystisk konsistens tyckte hon först. Visst är det skillnad på ärtor - även om dom är mixade - och mjölk. Tror inte det blir några bekymmer med matglädjen i framtiden. Kanske får förära far och mor en mixerstav så lilla fröken slipper burkmat. Den kan dom äta själva......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.