torsdag 3 november 2011

Jag är såld

Jag gillar att spela spel - frågesporter, monopol, kort etc - när man är några barn och/eller vuxna som sitter tillsammans och har trevligt. Däremot har jag inte köpt idén att sitta och spela via datorn eller mobilen för mig själv. Förrän nu...

Det som fått mig på fallrepet heter Wordfeud och är en form av Alfapet, ett av mina favoritspel. Spelas i telefonen genom att man utmanar en vän..... Såå kuul!!!

I like.........!


Det enda som stör mig lite är att orden man får godkänt för är lite knepiga ibland och de som refuseras kan vara helt korrekt Svenska. Det blir väl ordning på det också så småningom. 

Igår fick jag min nya "leksak" installerad på datorn - Photoshop CS5. Gissa vad jag sysslade med hela kvällen!!! 


12 kommentarer:

 1. Visst är det kul med spel. Gubben och jag har en ständigt pågående MaxiYatzi-turnering och lite Trivial Pursuit eller annat brukar ingå som efterrätt under någon av julmiddagarna med släkten.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Vill också ha! Både en sådan mobil samt photoshop! I LIKE!

  SvaraRadera
 3. Fick höra om Wordfeud gör et tag sen genom dottern, som också fallit som en fura för spelet. Det är nog tur att jag bara har en sån där mobil som man kan ringa och sms:a i!

  SvaraRadera
 4. Jag provade Wordfeud, men jag blir så stressad...*skrattar*, sen är jag nog lite av en tävlingsmänniska så att inte hitta ord vart lite svårt för mej...men däremot spelar jag gärna spel på datorn eller lägger patiens i mobilen när jag har långrast på jobbet, istället för att ta en hälsosam promenad...vart är världen på väg, och jag med den??!!
  Grattis till Photoshop, jag kör än så länge den enklare variant elements, tålamodet räcker knappast till mer...
  Ha det så gott!!

  SvaraRadera
 5. Här är en till som gillar spel. Jag har bara en enkel telefon så där spelar jag inte.
  Sambon och jag spelar Betapet på nätet. Det är som Alfapet. Vi sitter vid var sin dator och spelar med varandra. Man har olika val hur man vill spela. Vi brukar spela klassiskt och en timme. När jag bloggar spelar sambon ibland med andra och har blivit mycket skickligare än jag.
  Photoskop - är det bara att ladda ner eller något man köper. Jag skulle vilja lära mig mera om hur man gör intressanta bilder.
  Dina bilder är så läckra men det beror säkert på att hon bakom kameran är skicklig.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 6. Jag har förstått att detta spel blivit mäkta populärt. Har dock inte prövat själv. Även om jag gillar att spela så kan jag inte tänka mig att spela med telefonen. Vet inte varför. En smaksak antar jag!

  SvaraRadera
 7. Visst är det roligt med nya leksaker o spel;-)))

  SvaraRadera
 8. Kanske ska du prova Betapet på datorn? Betydligt roligare än Wordfeud tycker jag :)

  SvaraRadera
 9. Ja spill er artig! Skjønner godt at du liker dette! -Margit-

  SvaraRadera
 10. Kan förstå att tiden försvann fort i går kväll! Ha d+e!

  SvaraRadera
 11. Sedan sambon fick sin iphone för några veckar sedan har han varit en hängiven spelare av Wordfeud. Han tycker det är bra hjärngympa. Han har ju lite rester efter en stroke så kan han träna koncentration och minne på det där viset tycker jag det är rätt OK. Jag har inte hoppat på det själv för jag tror jag skulle bli stressad av det.

  SvaraRadera
 12. Spela spel gillar jag men det blir så sällan tyvärr. Nu blir det sudoko och korsord lite varje dag.Trevligt spel tycker jag du visar.

  SvaraRadera