torsdag 14 juni 2012

Airshow

- blir det i helgen i Bodö. Stort pådrag hela helgen med flyguppvisningar, utställningar och annat trevligt för stora och små. Kolla programmet

Laddar just batterier och tömmer minneskort för att föreviga allt spännande. Det lär bli många foton. Kanske något blir bra. Tur jag övat lite på panorering tidigare....

Under tiden bjuder jag på en bild från sent i förrgår kväll. Ovädersmolnen tornade upp sig i öster, men solen stod högt på himlen och lyste så fint på planet som lyfte.

Vi har ju första parkett på vår altan....

 

8 kommentarer:

 1. Nice image, yes, that's a great photo takeoff.

  SvaraRadera
 2. Snygt foto! Påminner mig om att min man ibland lånar min kikare och spanar intresserat upp mot himlen. "Ser du någon fågel" frågar jag ivrigt.Nej det är alltid något spännande flygplan som passerar.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Läckert! Det är ju så att du kan vinka till piloten därifrån du befinner dig, men kanske bäst att låta honom/henne sköta sitt jobb i lugn och ro. Lugn och ro lär väl inte vara något ni får uppleva under showen, det blir nog livat värre, flygplan är ju inte direkt tystlåtna av sig.

  Då är det bara att önska er ett fint och alldeles lagom showväder i helgen!

  SvaraRadera
 4. Ja panorering är svårt men riktigt kul när man får till det. Ska bli kul att se dina bilder efteråt!
  Så fin bild på flygplanet!

  SvaraRadera
 5. Visst är det tjusigt men låter det inte väldigt mycket. Här har man slutat med dessa festivaler. Var ju en tid när man nojade över olyckor som skulle kunna ske över tätbebyggt område. Saknar det lite för jag var alltid iväg och tittade. Mest spännande var det när viggen planen drog in. Alla skulle hålla för öronen.
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Vilken bra timing. Jag brukar alltid missa föremål som rör sig. Är nog för långsam. Trevlig helg

  SvaraRadera
 7. vacker bild som inspirerar att köpa en resa

  SvaraRadera
 8. Den nya bankhuset som du har fotat, fastnade jag för. Min dotter renoverar ett gammalt hus och de har satt in exakt likadana fönster.
  Vilken fin resa ni har gjort!
  Att fota lunnefåglar är säkert mycket spännande. Jag har en i min soffa, en leksakslunnefågel, som jag köpte på Island! Det är det närmsta jag har kommit dessa fina fåglar!
  Kram Karin

  SvaraRadera