söndag 17 juni 2012

Bodö Air Show

Över 20 000 personer har sökt sig till Bodö Flygplats i helgen för att beskåda 2012 års Air Show.
Han där uppe bjöd på kanonväder på lördagen- årets första sommardag! Som på beställning. Flygplanen och akrobatiken gör sig ju så bra mot en knallblå himmel......


F 18 Hornet - Swiss Air Force

DC 6

Majestätiska Boeing C -17

Det är inte jag som har vänt bilden fel!
Delar av Patrouille Suisse med F 5

Tur att det inte är detta jag ska flyga med.... Bleriot XI

Lockheed P 38 L

Grumman Catwalk

The Beauty -
Privatplan

- and the Beast.....
Canberra

Vampire
Fortsättning följer....

6 kommentarer:

 1. Jag misstänker starkt att ni trots allt klev der från den där altanen. Strkt gjort att fånga de där flygande monstren. Skönheten var riktigt söt jämfört med bestar och vampyrer, och så har hon så små lustig pontoner, för visst är det väl det dom är, de där små tofflorna hon har?

  Ser fram emot flera läskiga läckra flygplansfoton. (Skriver jag som vägrar sätta en fot i ett flygplan, trots att jag tidigare flugit många och långa resor.)

  SvaraRadera
 2. Jag är oerhört fascinerad av flygplan och vi bor så att vi ser planen som flyger från Göteborg till Norge och här över övar också svenska försvaret, ofta på måndagar, och jag sitter och tittar och tittar och pekar och är helt borta ett slag varje gång. Det ÄR verkligen förunderligt med dessa silverfåglar i luften!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så häftiga och snygga foton, min favoritbild är den som heter Lockheed.. himla snyggt!

  SvaraRadera
 4. Det är alltid mäktigt med dessa uppvisningar men när jag såg sista bilden och skymtade snö på topparna bakom. Då önskade jag att jag varit där på riktigt. Inte nog med det du tar ju så enormt fina bilder. Det känns som om man är där.
  Ha en fin morgondag

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder, det känns som jag var på plats. Jag skall visa sambon dem. Han har varit pilot och älskar flyguppvisningar. Vi har varit på några stycken under årens lopp men ofta har inte väderguden varit på sitt bästa humör. Ni hade verkligen tur.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 6. Majestätiskt när man ser hur de glider fram på himlen, men jag har fått viss respekt för flyg med åren, vet inte varför. Men en dag med uppvisning skulle jag inte ha något emot, och absolut inte om vädret är på sitt bästa humör!!
  Kram kram

  SvaraRadera