torsdag 22 september 2016

Äppelmust

Äntligen har jag hittat ett bra recept på äppelmust. Lätt som en plätt att göra. Kika in på min matblogg så får du det också!
5 kommentarer:

 1. Hemmagjord äpplemust, så gott det låter! Har läst receptet och det ser inte svårt ut men tar ju några dagar.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Så gott det ser ut ,kanske man får tid någon gång ,lite för få äpplen i år ,kramen Nette

  SvaraRadera
 3. Här är det Klinte marknad på lördag och då kommer det ett mobilt musteri, så det är bara att ta med sig sina kassar med äpplen och få med sig must hem. Det kostar givetvis en slant, men är ju väldigt behändigt.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hej, så kul för dig, jag har inga äppelträd här, jo förresten, ett gammalt halvvilt som ger några små stenhårda frukter som kaninerna brukar få att knapra på. Annars försöker jag använda det mesta ätbara jag hittar, men får hålla mig till bärsaft.

  SvaraRadera
 5. Det var ju ett rejält "äppelår" i Sverige, så även hos dig ser jag. Du gör must och hos en annan bloggare läste jag att hon slängde äpplena i en juicepress och gjorde saft. Det är mycket man kan göra med äpplen om man känner för det.

  Personligen hade jag gjort cider, men det är kanske samma sak som must. Men har för mig att must är alkoholfri medan cider kan vara ganska så stark - åtminstone i England och Frankrike.

  SvaraRadera