söndag 11 september 2016

Drippen dropp

- och droppen drapp...... Dom satt ju på varsin isetapp i visan som Alice Babs sjöng med dottern Titti. Här finns - ännu - inga istappar men desto mer droppar. Är det inte regndroppar så är det daggdroppar. Jag är mycket fascinerad över hur dropparna kan hålla sig kvar på bladen trots tyngdlag och vajande i morgonbrisen.

Tidigt i morse laddade jag med kamera och makroobjektiv och gick en runda i trädgården. Höstfärgerna har smugit sig in. Blandar sig med grönskan och bildar fantastiska paletter. Tänk om det gick att stoppa hösten och bevara alla mustiga färger!
 

12 kommentarer:

 1. Fukt kan vara väldigt vackert.

  SvaraRadera
 2. Ytspänning är spännande! Och vackert!

  SvaraRadera
 3. Wow så snygga bilder du tagit! Jag älskar verkligen höstens färger och dropparna är verkligen vackra där de hänger på blad och blommor.

  SvaraRadera
 4. Helt underbara droppar! Vilken fin bildserie!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt vackra och höstiga bilder! Ja man skulle verkligen vilja bevara vissa årstider!

  SvaraRadera
 6. Vackra, vackra droppar :) som om naturen tagit på sig juvelerna inför fotograferingen!

  SvaraRadera
 7. Visst är det fantastiskt vackert och väldans fascinerande med daggen som stannar långt in på dagen. Superfina bilder och underbara färger. Ha det gott!!

  SvaraRadera
 8. Åh tackar allra ödmjukast för dessa vackra dropp bilder som förgyller min kväll. Morgnarna är härligast den här årstiden.

  SvaraRadera
 9. Mycket vackert! Höstens färger är underbara och dess högluftiga dagar är verkligen njutbara, som det varit idag, tisdag. Men dina höstdroppar är tagna i ett annat väder och var dag har sin skönhet.

  SvaraRadera
 10. Daggdropparna på blommorna är helt fantastiska! Bilderna visar ju konstverk - smycken!

  Är ingen fan av hösten och hit har den inte ens kommit - än. Ingen dagg heller för den delen, för dagg i kombination med löv är vacker! Det måste till och med jag säga.

  SvaraRadera