söndag 8 januari 2017

Varde ljus

-och det blev ett fantastiskt sådant! Tog mig ut i kylan för att försöka fånga denna ljuvliga sol. Visade sig en bra stund över horisonten. Tulpaner på bordet och fem minuter ljusare för  varje dag - nu är det hopp om livet igen!

16 kommentarer:

 1. Där fångade du solen jättebra.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt foto! Det där kallar jag verkligen för en "riktig" sol eller så är det en vacker stjärna. Japp, det finns hopp om livet med längra dagar som faktiskt känns redan nu, precis som du visar!

  SvaraRadera
 3. VIlken vacker bild! Du har fångat det tilltagande ljuset så fint! :O)

  SvaraRadera
 4. Underbar bild! Vintern kan vara sååå vacker! Hälsningar från de österrikiska alperna!

  SvaraRadera
 5. Den kalla snön blir mycket vackrare i solens varma sken. Annars tycker jag snön mest är jobbig - åtminstone när man måste skotta bort den framför garaget.

  SvaraRadera
 6. Lite längre dagar, vackert ljus och tulpaner på bordet, det börjar bli vårkänning!

  SvaraRadera
 7. du har så rätt. när solen kommer fram på vintern är det som livet återvänder. nu går det bara framåt!vi är på rätt sida nu, så att säga.

  SvaraRadera
 8. Så snyggt fångad och mycket efterlängtad sol! Visst är det otroligt hur vi påverkas av den och kan känna vårkänslor fast det är full vinter!

  SvaraRadera
 9. FIIIINT! Visst är det helt underbart nu då det har vänt mot ljusare tider. Märkte faktiskt lite skillnad i dag då jag gick hem. Blev så lycklig. Dessutom hade jag en bukett med Tulpaner på köks bordet som oxå gör mig så lycklig. Ha det fortsatt gott. Kramen

  SvaraRadera
 10. Det är verkligen härligt att få se solen och att det blir lite ljusare varje dag. Bara att det har vänt och att vi går mot våren gör mycket. Din bild är fantastiskt vacker!!

  SvaraRadera
 11. Vilket fint fågeltorn! Och vilken fin bild på syskonen uggla!
  Jag har letat överallt på nätet där jag kan hitta hur dagen har ökat, men hittar ingen bra länk. Förr stod det alltid i vår dagstidning.
  Ha en fin vecka!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 12. Och du var inte sen att utnyttja ljuset :) Strålande vackert :)

  SvaraRadera
 13. Ja typ 20 minuter längre dag blir det visst för oss under den här veckan. Men solen gör allt bra vackert när den är där vid horisonten.
  /Kiki

  SvaraRadera
 14. Visst är det fantastiskt när ljuset återvänder och för er högt upp i landet märks det säkert extra mycket!! Jag tycker att jag har svårt att hinna med ljuset men det är nog inget alls i jämförelse.

  SvaraRadera
 15. Vilken enormt vacker bild!!
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.