torsdag 4 januari 2018

Julklapp

Så har julen passerat ännu en gång. En vit sådan för vår del - massor med snö har vi fått. Vackert? Jodå - men nu är min njutningsgräns för den vita varan passerad för länge sedan. Vädergudarna verkar inte ha förstått vad ordet lagom betyder. 

Lagom blev det däremot med julklappar på julafton. Barnen fick några väl valda och vi vuxna spelade ett skojigt julklappsspel. Alla fick paket utan att betala skjortan för det :-)

Årets första tema är julklapp hos Sanna med bloggen gems weekly photochallenge.

 Lycka för mig är att slå in klapparna med lite extra omsorg

 Lycka för en liten prinsessa är att få paket

10 kommentarer:

 1. Verkar som din jul blev lika lagom som min :) Fin bild från paketinslagningen och en härlig bild på en glad liten prinsessa :)

  SvaraRadera
 2. Det paketet föll i god jord! Den lilla prinsessan strålar ju av lycka! Så fint klänningen och paketet matchar varandra!

  SvaraRadera
 3. Vad gäller din passerade njutningsgräns för den vita varan så kan jag rekommendera en liten trip till Stockholm. Okej, här regnar det mest hela tiden och det är grått, men mellan tre och sex plusgrader passar mig finfint kan jag säga. Välkommen till huvudstaden, där det just nu inte blir riktigt mörkt före klockan 16:15;-)

  Bra med "lagom" julklappar och inte överdådiga. Den lilla prinsessans glädje är helt underbar att skåda. Dessutom går hennes söta klänning nästan ton i ton med paketet. Vilket lyckat foto!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tolkning av veckans tema. Och vackra palket gör du! Vacker är också den lilla prinsessan i sin klänning och som strålar av lycka över sitt paket.

  Visst är det skönt när det blir "lagom" till jul...

  SvaraRadera
 5. Jättefin tolkning av temat och jag är precis som du och älskar att slå in julklappar med extra finess. Den lilla prinsessan är helt ljuvlig och ser så lycklig ut för sin julklapp.

  SvaraRadera
 6. Vilken lycklig prinsessa! Minns ett år när barnbarnen var små och dåvarande maken o jag skulle hjälpas åt att slå in julklapparna, som vanligt i sista stund...
  Det slutade med att etiketterna hamnade fel så barnen fick fel julklappar...men tack o lov förstod de att jultomten var gammal och gaggig...

  SvaraRadera
 7. En prickig prinsessa med ett prickigt paket- jag gillar prickigt!

  SvaraRadera
 8. Så nydeleg jente, glad og fornøgd.

  SvaraRadera
 9. Ja, snö är ingen bristvara i vinter. :-)
  Härlig bild på barnbarnet med julklappen. Jag gissar att det var något som hon önskade sig som fanns i paketet.

  SvaraRadera
 10. Underbar tolkning och lyckan i din prinsessas ögon är helt underbar
  Kram och tack

  SvaraRadera