onsdag 18 januari 2012

Frisk & Fri

Bilden på handen som håller hanteln är lånad från fotoakuten.se
Snöstorm - regn - modd - gråväder - svinhalka....... Inte läge för längre utomhusvistelser. Vad gör man? Jo - fixar ett träningskort på Frisk & Fri och kör hårt med sikte på Beach 2012.

Ha ha ha - glöm din dröm säger reptilhjärnan....


Nåja, skönt att röra på fläsket i alla fall. Det har blivit ovanligt lite av den varan under hösten. Ett knä som spökat och så drabbad av förkylningsperioder och latmask. Vet inte vad som varit värst. Knät eller masken.

Dessutom börjar jag få fotonoja - inte läge för fotoutfärder på bra länge. Alltså får kameran hänga med på gymet! Tur det var lite folk i farten för jag kände mig allt lite suspekt när jag halade fram kameran ur väskan. Jag var ensam dam där just då. Två herrar (yngre än jag) sprang på löpbanden. Lokalen ärTV-övervakad dessutom. Undrar vad dom tänkte.....

Fick en glad överraskning av Lena med bloggen llhertz - En Award för att som hon skriver:

Beppan träffar oss nyfikna livsnjutare rakt i hjärtat och ackompanjerar med vackra bilder. Av Beppan inspirerades jag till min första vinprovning hos Munskänkarna igår.

Härligt att jag kunnat inspirera! Det här med bloggandet är inte dumt.... 

Men nästa steg - att lämna vidare till fem bloggar jag följer - det blir värre. Jag har så många härligt inspirerande bloggvänner som jag tittar in hos regelbundet. Inspirerande för att de bjuder på fantastiska bilder och/eller tänkvärda och kluriga/roliga texter..... 

Jag väljer er alla - känn att ni är värda en award ni alla goa bloggvänner!!!

7 kommentarer:

 1. Men så bra så bra.

  Få vi se fler bilder av interiören?

  margareta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja - det blev inte fler vid detta tillfälle. Slut på både mod och batterier....

   Radera
 2. Haha, det är vid sådana där tillfällen som det är bra att ha en liten kompaktkamera med sig, den kan ju tas för en telefon.

  Jag har aldrig varit inne i en sån där lokal, det är lite långt till dom och sen tycker jag att det får räcka med den motion jag får genom hundarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var min lilla IXUS som fick följa på gymet! Kändes ändå kymigt.
   När man har hund blir det bra mycket mer motion än man kan tro. Det upptäcker man efteråt....

   Radera
 3. Jag har också haft en släng av den här latmasken ett tag. Lite lättare att bli av med den om man blir igångsparkad, för undanflykter är ingen bristvara hos mig i varje fall. Kram

  SvaraRadera
 4. Hahahaha...
  visst är det lite skämmigt att dra fram kameran
  när man är någonstans offentligt, varför ska det vara så ???
  Hade tänkt fota när jag var hos tandläkaren senast...
  men tordes inte, tänkte på hur galen dom skulle tycka jag var...
  när jag låg där på golvet för att få en bra vinkel...***skratt***

  Lycka till med gymmet och med bikinin...

  SvaraRadera
 5. Tänk att man ska ha så svårt att komma igång...och nu tänker jag kanske inte först och främst på fotandet...utan tränande, eller åtminstone att röra på sej!! Men nu när jag har ett gåband i huset så har det blivit lite bättre av den varan, raska promenader om än bara några kilometer i taget. Å då är det tur att ingen kommer med kameran kan jag säga...för stilen är inte snygg och flåset...ja det hörs!!
  Ha det så gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera