onsdag 18 december 2013

Lucka 18

En del har det stentufft den här tiden på året....

Gläntade lite försiktigt på dagens lucka - och upptäckte en tomtenisse i full färd med att slå in julklappar. Ooops - hemlisar på gång. Tänker inte störa. Ska han hinna bli färdig före julafton är det bäst att han får jobba i fred. 


Adventskalender hos Anneli - A´la Foto

15 kommentarer:

 1. Hahaha! Du är inte bara en mästerfotograf, du skriver också alltid så himla bra! Med glimten i ögat och riklig fantasi:-) Tokgillas:-)))

  SvaraRadera
 2. Tur att man inte är tomte utan kan ta det lite lugnare! Inget stentufft arbete hos mig!

  SvaraRadera
 3. Ja, han har ett stentufft jobb om han ska hinna med allt. Och så han ska sno runt med sina renar sedan! Absolut bäst att inte störa.
  Håller med dig om minken att den är en pest för fåglar och fiskar. Men söt och nyfiken är den!

  SvaraRadera
 4. Ja, nissarna har det verkligen stentufft så här års!

  SvaraRadera
 5. Kul tolkning med en väldigt passande bild. Ja, så är det nog. Nu har de det stentufft de stackars tomtarna. Tur att man inte är tomte ;-)

  SvaraRadera
 6. Inget prat om OBtillägg här inte...han sliter och gnor på i sena timman...Fin bild!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Ja det är bråda tider för dom små nissarna;-)

  SvaraRadera
 8. Jaa, det är bråda tider för alla små nissar nu, hoppas bara inte att folk köper en massa onödiga prylar....jag blir såååå trött på alla reklam som kommer nu.

  SvaraRadera
 9. Sedan väntar det stentuffa rimmandet :)

  SvaraRadera
 10. Stentufft att vara tomte/nisse så här års! Kanske ännu mer så på sommaren ... sysslolös och ändå inte kunna åka på semester ifall någon skulle känna igen dem ... det är inte lätt!

  SvaraRadera
 11. Tomten hos dig verkar nog vara ute i tid - hos oss har h*n insjuknat ;-)))

  näää sådana skor har inte jag heller och kan överhuvudtaget inte ha skor utan "sula" alltså inte sandaler heller, eftersom de inte ger stöd/svikt för foten=ryggen vilket innebär fruktansvärt ont i både ben och rygg.

  SvaraRadera
 12. Mmm, bestämde mig precis för att skjuta upp paketinslagningen till i morgon, i morgon skjuter jag säkert upp det till på fredag...

  SvaraRadera
 13. SÅ härlig och julig bild härinne hos dig! :O) Ja, tomten har nog bråttom nu...och jag borde ha det också då jag ännu inte köpt en enda julklapp än!

  SvaraRadera
 14. Ja det är tufft den här tiden :) men när alla paketen är inslagna och väl ligger under granen så infinner sig lugnet... tror faktiskt att jag är klar, kanske någon enstaka eftersläntrare som ska slås in bara!

  SvaraRadera
 15. Det är nog tur att den sten tuffa killen bara har en dag att jobba på.
  Ha en fin dag
  kram Meta

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.