söndag 18 januari 2015

Fullt upp

Så har ännu en helg förflutit - fylld med trevligheter. Träffade ett gäng med härliga kollegor från förr i fredags. (Hm - höll på att skriva gamla kollegor och det är vi ju förstås också - eller??) Pratade sju stugor fulla - både allvar och glädje.

Lördagen bjöd på ett träningspass i gymmet på förmiddagen. Efter en promenad i det sköna vintervädret var jag fylld av energi och tog itu med att avfrosta frys nummer två av tre. Inte lätt att ha koll på vad som döljer sig i boxarnas djup, särskilt som jag inte är så hög över havet. Ut med allt på altanen. Måste passa på när tempen håller maten frusen. Och så sortera medan avfrostningen är igång. Gjorde en del fynd kan jag säga. 

Kvällen tillbringade vi med go´a grannar. Timmarna rann fort iväg - som vanligt när vi ses. 

Söndag - skotertur fanns på agendan för äkta hälften. Jag som inte gillar att bara åka mil efter mil stannade hemma och fixade - bland annat med avfrostning av frys nummer tre av tre. Puh - nu är det gjort. Ännu mer fynd. T ex flera paket hjortron som jag inte hade en aaaning om att dom fanns. Maken beställde direkt våfflor med vispad grädde och hjortronsylt. Han får nog längta tills nästa helg.....

Som pricken över i hann vi se en hockeymatch som äldsta barnbarnet spelade. Man hade cup i helgen och det spelades ett antal matcher med lag från när och fjärran. Totalt blev det en välförtjänt tredjeplacering för laget. Åh vad dom jobbade!!12 kommentarer:

 1. Frosta ur frysen, det måste jag komma ihåg att göra innan det blir vår... Tack och lov har jag i alla fall bara en... Du hann med mycket under helgen!

  SvaraRadera
 2. Så mycket du hann med under helgen! Måste vara kul att se barnbarnet i aktion på hockeybanan!
  Välsignar min självavfrostande frys men nackdelen är att fynden inte uppdagas tid!
  Ha en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
 3. Du måste ha haft fler timmar i din helg än oss andra ;) Det var värst vad du har hunnit med! Och allt lika trevligt - fast på olika sätt!

  SvaraRadera
 4. Du hann med mycket! Skönt varva nytta med nöje! Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Det låter som du haft en väldigt bra helg med mycket trevligheter och också hunnit gjort en hel del jobb hemma. Fantastiskt vilken energi du verkar ha. Härligt!!

  SvaraRadera
 6. I would have asked for the same thing as your
  husband, if I had been around your thawing freezers :D
  Congratulations to your grandson, he did very good! :)
  【ツ】Knipsa

  SvaraRadera
 7. Så där mycket hinner jag knappt med på ett år ;-) Hjortron !! Det var inget dåligt fynd du fann i frysen !! Efter en så här energirik helg blir det väl till att vila lite under veckan men misstänker starkt att så inte är fallet ;-) Vila får man göra förr eller senare iallafall. Roligt för barnbarnet som fick vara med om en tredjeplats. Brås kanske på dig med sin energi :-)
  Ha en skön vecka Beppan !!

  SvaraRadera
 8. Det var till att utnyttja tiden väl - och stötta barnbarnen i sin kamp för pallen.
  Så har maken något att se fram emot nästa helg!!

  SvaraRadera
 9. Gillar ditt jobbande som pansionist, hur orkar du? Ja du powernappar väl imellan. Bra gjort att hitta hjortron, o Agne hoppas jag får våfflor till helgen med hjortronsylt o grädde. Här festar vi bara, blink blink. Kram Laila

  SvaraRadera
 10. Det verkar som du har haft en fantastisk helg.

  Ha en super mysig dag

  SvaraRadera
 11. Börjar med att säga att fototrissen var riktigt läcker:-)
  Synd det inte var tävling för då hade du fått min röst.
  Din helg måste ha bestått av flera timmar än min men
  verkar ha varit riktigt rolig och givande på alla vis;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
 12. Det är väl det enda trista med mild vinter - att jag inte kunnat frosta av frysen än! Får passa på nästa helg när det sägs ska bli minusgrader igen.
  Men så härligt att hitta just hjortron! En sann skatt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.