![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgl-qDiT3EiTjwtwoB2oQ1ESLfDr72t3WNsRyTjhijR48zAOAxW909THe3KxUJlmv9G-sC5MiWh9mPMgB0BSAqGx1dGBu5e_GaOfHh46LsTjYQNe-79lxtCNAROXVjB9nCfy9iTgO2c0XhA/s320/grabbarna_grus.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-tCx2maGzh-3I2UMrxhmS4FB-46-JviHtl5pfQFfnUUGsIugDI7g5caQ4tsVfhd4NotQjwdblRnXA_FVQin5QZKM2N2tja8J7FgqN153J8WqV7TrSK__wsjjMPlHzwzYmaBbqac8RutMj/s320/riddare.jpg)
4 skivor formfranska
1 ägg
½ dl vetemjöl
2½ dl mjölk
1 nypa salt
Till servering:
Hallonsylt eller annan favoritsylt
alt kanel och socker
Vispa ihop ägg, mjöl, mjölk och salt. Kantskär formfranskan. Doppa skivorna i smeten och stek dem sedan gyllenbruna i smör i en stekpanna.
Servera nystekta och varma med sylt eller socker/kanel.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-BdtEQqhe-Qnwx2DXr-8pdwzpeRikq53gRDmdYWvwyEmnUQUykO5_RQczcO1ZyXrgqe8py1xsSC8zIazac1awGxCKbVb2uDATdtKlGPOB9Lloe-bZ1V-QCygOyuGWKiUSWI748LuElqDM/s200/hugo.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9nUKGSQ86F3Xa5q6PqiJQeITNvLzq02w7FoMLip1mEljGF05TXwNg1TMf_wh_n6_r8M0y1z-gYiV37fnMHITHAqjFj0NhAg8ovdJ3GNka7teiqA5yyQSxkKOm6w7twI4Llgkeh7Dy2RWn/s200/emil.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.