torsdag 9 januari 2014

Ice Bugs

Efter den senaste tidens eländiga vinter när man kunnat spegla sig i vägbanor och trottoarer har här investerats i förebyggande ting. Har inte tänkt varken stanna inomhus eller sälla mig till köerna på ortopedklinikerna i fortsättningen. 

Broddar i all ära, men de är bökiga att få på och av och så håller dom inte så länge. Dom som uppfann dessa skor har verkligen hittat sin nisch. Utsålt på de flesta håll vid det här laget, trots ett rejält tilltaget pris. Billig investering i hälsa ändå.

Bara att inse att även i Norrbotten är vintrarna numera mer eller mindre regniga - och förskräckligt halkiga.http://torsdagstema.blogspot.se/2014/01/i-like-127.html

23 kommentarer:

 1. Smarta skor! Blir lite förvånad att ni inte ens har snö i Norrbotten!

  SvaraRadera
 2. Klok investering och riktigt fina bilder på den! Hoppas att fler följer ditt exempel och skaffar rejäla kängor! Synd att många anser att "broddar är något som bara gamla tanter använder"!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Aha, dom är svåra att få tag på, dom ligger högst upp på inköpslistan här så fort det kommer snö, halka osv. Snillrik idé. Och dom är ju snygga också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Jag säger bara: Det var på tiden!
  Jag har haft mina nu ett par år och dom är outstanding i halka. En av sönerna har en löpskoversion. Tips på att det fanns Icebugs fick jag av en annan bloggare, "Gubben vid Rämen". Enda nackdelen är alla små hål som finns på vår farstubro men det är överkomligt. Man bör dock inte gå på plast- och linoliummattor med dom, eller på trägolv.

  SvaraRadera
 5. Både snygga och användbara! Snö och isfritt här... än så länge, men det lär nog komma dagar med ishalka framöver... Har nog inte råd med några just nu, men ska skaffa ett par framöver när jag blir stadd vid kassa :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag funderade på att köpa sådana men kom inte till skott. Verkar jättebra! Än så länge har vi inte haft halka men den kommer ... Som du säger så är det billigt ändå när man tänker på sin hälsa. Brukar ha broddar men de är nog inte lika bra.

  SvaraRadera
 7. Kjekke støvler, jeg kjøpte slike i julepresent til herren i huset.
  Da holder i alle fall han seg på bena.
  Så I like too :)
  ha en fin dag :)
  Mormor

  SvaraRadera
 8. Kjekke støvler, jeg kjøpte slike i julepresent til herren i huset.
  Da holder i alle fall han seg på bena.
  Så I like too :)
  ha en fin dag :)
  Mormor

  SvaraRadera
 9. Åhhh...jag bara älskar mina Icebugs!! Nu har jag väl kanske inte använt dom alltför mycket denna vinter, än...men bara vetskapen om att de står där i garderoben när det kryper under noll, ja det gör mej riktigt lycklig!! Å tänk, på en veckas sjukskrivning är de nästan betalda...
  Kram kram

  SvaraRadera
 10. En väldigt bra investering. En utmärkt sådan skulle jag t o m säga. Köpte Ice Bugs ifjol och jag bara älskar dom. En livsräddare och den bästa investeringen för min del... efter Nespressomaskinen då;-)

  PS. I år har jag inte behövt använda Bugsen en endaste gång. Traskar runt i mina Adidas, som duger utmärkt vid 6 plusgrader och regn... DS.

  SvaraRadera
 11. Kanonsmart. Själv använder jag broddar som ska krängas av och på. Skönt nog har jag än så länge sluppit dem den här vintern.

  SvaraRadera
 12. Smart tids nog får du nog användning för
  dom, snygga var dom också;-)
  Tror faktiskt att tjejerna kommer att bli överförtjusta;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
 13. Får nog fixa mig ett par. Kanske hade varit bättre det än att fixa en särskild vintercykel. Blev less på att cykla med dubb på sandade cykelbanor före isen kom på allvar så jag införskaffade en till cykel. En med och en utan dubbdäck. Den här vintern har det funkat bättre att cykla (med vintercykeln) än att gå.
  M

  SvaraRadera
 14. Usch vad trist vädret är men oj vilka bra skor! De är säkert toppen!

  Ha en skön torsdag!

  SvaraRadera
 15. Jag har broddar av ta på varianten, eftersom jag behöver gå inomhus ganska långt innan jag kan ta av skorna. Men när det är riktigt kallt har jag ett par kängor där jag kan fälla ut och fälla in broddarna... Det har varit nödvändigt den här vintern för att slippa benbrott...

  SvaraRadera
 16. Rejäla doningar- det ska man kosta på sig. det är SÅ värt alla pengar!
  Det där ser ut som säkra pjucks! :)

  SvaraRadera
 17. Det där hade man behövt!

  SvaraRadera
 18. Sådana har jag haft i ett par år nu och skulle inte vilja vara utan.
  Jättebra köp.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 19. Verkar vettigt av den som kommit på detta. Ha de gott däruppe. Verkar som vi snart får del av lite vinter nu.

  SvaraRadera
 20. De där behövs säkert i morron.....

  SvaraRadera
 21. Jag hatar verkligen isgator. Med dubbar och spark hasar jag mig fram i tillvaron. Vi har sluppit det ännu så länge här på Öland men det lär vara på väg under helgen. Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 22. Verkligen smarta skor det där. Blir nog till att investera i sådana hädanefter.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.