onsdag 16 november 2016

Vilken dag!

Puh - vilken dag.... Upp med tuppen och iväg till IKEA i Haparanda. Dimma och temp runt nollan i starten. Riktigt spännande motiv längs vägen. Synd att vi inte hade tid att stoppa för fotande. Kom lagom för att äta IKEA:s goda brunch innan allvaret började. 

Vi ska bland annat bestämma köksdel, golv- och väggbeklädnad till vårt byggprojekt. Många beslut. Inte bara Aftonbladet och Expressen att välja på..... Skönt att kunna diskutera med proffs. Nöjda drog vi hemåt efter flera timmars funderande - och lite shoppande. 

Snabbt ombyte och iväg till dagens sista punkt i kalendern - Vernissage på Free Wall i Havremagasinet. Jag och tre fotovänner ställer ut våra alster under ca tre veckor i Havremagasinets cafeteria.  

Dimman ligger tät
 Kalix kyrka fångad i farten
 - liksom löjromskornet....
 Ett kök blir till
 Vernissage på Havremagasinet

I like

7 kommentarer:

 1. kul dag för er vi har vårat gjort,hihi. Synd man inte kan vara med o se fotoutställningen, säkert superbra o fina bilder, det har man ju sett hittills.

  SvaraRadera
 2. Så vacker kyrkan ser ut där i solskenet. Den första bilden skulle nästan kunna vara fotograferad här. Det såg ut precis likadant.....disigt och grått.

  SvaraRadera
 3. Spännande med nytt kök och väggar till sommarstugan (antar jag). Har aldrig sett bilder från Kalix, så tack för kyrkan och rommen. Otroligt läckra foton!

  Så himla roligt med vernissage av dina fina bilder! Hoppas du och dina fotovänner säljer bra:-)

  SvaraRadera
 4. Vad spännande att få visa upp dina bilder. Du är så duktig fotograf och hoppas du får sälja
  några foton. Eller är det bara visning?
  Kul med löjromskomet. När det är fest här i Mälardalen står det ofta Kalix löjrom på menyn.
  Ser att ni har 3 plusgrader. Är det inte en konstig vinter.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 5. Så kul det låter med vernissage! Lycka till med det, jag önskar jag någon vacker dag kunde besöka Boden och Kalix och alla andra ställen däruppe i norr som jag känner att jag hör ihop med trots att jag aldrig varit där. Läser just nu Katarina Kieris nya roman, och bara myser...

  SvaraRadera
 6. Sådär är jag också! Hittar massor fina motiv när man åker men antingen har man inte tid att stanna eller också är det en omöjlig plats att stanna på! Du fick lite fina bilder i alla fall! Kul med en utställning! (Det är ganska grått här också nu!)

  SvaraRadera
 7. Härligt med utställning! Önskar er Lycka till!
  Kramar Karin

  SvaraRadera